حسابدارها در سالهای دور یعنی زمانی که هنوز کامپیوتر اختراع نشده بود مجبور بودند تمام حسابهایشان را به صورت دستی (کاغذ و قلم) در دفاتر وارد کنند و برای دسترسی به آنها هم باید به بایگانی مراجعه میکردند. اگر به دنبال حساب خاصی میگشتند (مثلا حساب یک شرکت) مجبور بودند خودشان به صورت دستی در دفاتر جستجو کنند و چه بسا وقت آنها هم در این پروسه گرفته میشد. البته این رویه امروزه همچنان ادامه دارد لیکن با رواج استفاده از کامپیوتر و مخصوصا آمدن نرمافزارهای حسابداری و نرمافزارهای کاربردی مثل اکسل به بازار، حسابدارها هم به این نتیجه رسیدهاند که بهتر است آن همه جمع و تفریق و جستجو برای حسابهای مختلف را به کامپیوتر بسپارند و خودشان به کارهای مهمتر بپردازند.
در سالهای اخیر که استفاده از لپ تاپ رواج بسیاری پیدا کرده حسابدارها هم به آن اقشاری پیوستهاند که داشتن یک لپ تاپ برایشان واجب شده است. دلیلش چیست؟ اولا اینکه میتوان از قدرت پردازش لپ تاپ برای انجام کارهای سنگین حسابداری استفاده کرد و دیگر نیازی نیست خود حسابدار این کارها را انجام دهد ثانیا اینکه میتوان نرمافزارهای حسابداری مختلف را در یک لپ تاپ نصب کرده و از آنها استفاده کرد و ثالثا اینکه امکان ذخیرهسازی حسابهای مختلف و حتی دفاتر حسابداری در یک لپ تاپ به صورت فایلهای کامپیوتری وجود دارد که دسترسی به آنها و همچنین جستجو در آنها بسیار سادهتر از دفاتر حسابداری است. از همه مهمتر اینکه حمل یک لپ تاپ بسیار آسانتر و ایمنتر از چندین و چند دفتر حسابداری است.
همانطور که میبینید استفاده از لپ تاپ از هر لحاظ برای یک حسابدار، امتیاز محسوب میشود. در زیر به معرفی سه لپ تاپ مناسب برای حسابداری خواهیم پرداخت اما قبل از آن بیایید ببینیم اصلا یک لپ تاپ حسابداری چه ویژگیهایی باید داشته باشد.
یک لپ تاپ مناسب حسابداری چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
در درجه اول، یک لپ تاپ مناسب حسابداری باید پردازندهای قوی داشته باشد تا بتواند در مدت زمان کمتری محاسبات ریاضی حجیم را انجام دهد و در درجه دوم باید صفحه نمایشگر نسبتا بزرگی داشته باشد تا بتواند حجم بیشتری از حسابها یا اصطلاحا رکوردها را در یک صفحه واحد نشان دهد (کمتر نیاز به اسکرول کردن داشته باشد). لپ تاپهایی با اندازه نمایشگر 16 و 17 اینچی این روزها کمتر در بازار پیدا میشوند و اگر هم بشوند قیمت زیادی دارند. در مقابل، لپ تاپهایی که نمایشگر 15.6 اینچی دارند هم اندازه نسبتا مناسبی برای کار حسابداری دارند، هم تنوعشان در بازار بیشتر است و هم قیمت مناسبتری دارند.
داشتن حافظه رم بالا هم تا حدودی مهم است چرا که باعث افزایش سرعت پردازش و دسترسی به اطلاعات خواهد شد اما شاید داشتن حافظه ذخیرهسازی با حجم زیاد چندان مهم نباشد. دلیلش هم آن است که فایلهای حسابداری معمولا از نوع سند یا متنی هستند که حجم زیادی را اشغال نمیکنند. البته نوع حافظه ذخیرهسازی مهم است. حافظه SSD در خوانش اطلاعات سریعتر از درایوهای HDD عمل میکند و لذا سرعت کار را بالا خواهد برد.
پردازنده گرافیکی تقریبا مهم نیست چون یک حسابدار به ندرت با فایلهای تصویری یا ویدیویی سر و کار دارد. از این رو نیازی به پردازنده گرافیکی مجزا نیست و همان پردازنده گرافیکی که در دل پردازنده اصلی قرار گرفته به اندازهای قوی هست که بتواند نیازهای یک حسابدار را برطرف کند. یک لپ تاپ حسابداری بهتر است پورتهای HDMI و Thunderbolt را داشته باشد تا بتوان آن را به نمایشگرهای خارجی یا پروژکتور وصل کرد (شاید نیاز باشد حسابها را در تلویزیون یا نمایشگر دیگری که بزرگتر است، نشان بدهید). البته زیاد نباید از بابت نبود این پورتها نگران بود چون این روزها انواع و اقسام تبدیلها در بازار موجود است و میتوان با خرید یک تبدیل مشکل نبود هر پورتی را روی لپ تاپ حل کرد.
در نهایت وجود بخش Numpad روی کیبورد لپ تاپ یک ضرورت است چون وارد کردن اعداد با آن بسیار راحتتر است و همانطور که میدانید بخش بزرگی از کار حسابداری شامل وارد کردن اعداد و مبالغ میشود. یک لپ تاپ مناسب حسابداری بهتر است سبک باشد. البته با وجود نمایشگر بزرگ نمیتوان انتظار سبکی هم داشت اما وزن بین یک تا دو کیلوگرم تقریبا مناسب است و بیشتر از آن کمی آزاردهنده. باطری یک لپ تاپ حسابداری هم مثل لپ تاپهای دیگر بهتر است دوام بیشتری داشته باشد و بتواند لپ تاپ را بیشتر روشن نگه دارد.
امنیت مورد دیگری است که شاید برای حسابدارها مهم باشد. برخی از حسابهای شرکت هستند که هر کسی نباید به آنها دسترسی داشته باشد و به قول معروف جزء اسرار شرکت محسوب میشوند. این در مورد برخی از حسابهای شخصی نیز صادق است. در یک لپ تاپ مناسب حسابداری بهتر است از فناوریها و راهکارهای امنیتی استفاده شده باشد تا لپ تاپ هر چه بیشتر در برابر سرقت اطلاعات (یا حتی سرقت خود لپ تاپ) مصون بماند.
لپ تاپ Lenovo ThinkBook 15
قیمت لپ تاپ Lenovo ThinkBook 15
لپ تاپ لنوو معمولا به خوشقیمت بودن معروف هستند و این شامل Lenovo ThinkBook V15 نیز میشود. این لپ تاپ نسبت به دو لپ تاپ دیگر که در زیر به شما معرفی خواهیم کرد حداقل 5 میلیون تومان ارزانتر است و لذا میتواند برای افرادی که بودجه کمتری برای خرید لپ تاپ دارند، گزینه بهتری باشد. این در حالی است که قدرت سختافزاری این لپ تاپ از دو لپ تاپ دیگر کمتر نیست و نمایشگری 15.6 اینچی دارد که نسبتا نمایشگر بزرگی است و به درد کار حسابداری میخورد.
پردازنده اصلی این لپ تاپ، نسل یازدهم از پردازنده Corei7 اینتل است که 12 مگابایت حافظه کش دارد و سرعت پردازش آن در حالت عادی 2.9 و در حالت توربو 4.1 گیگاهرتز است. این قدرت پردازش برای کار حسابداری کافی و چه بسا زیاد هم باشد. حافظه این لپ تاپ 12 گیگابایت با رم DDR4 است. به طور استاندارد یک حافظه رم 8 گیگابایتی برای انجام کارهای معمولی تا تقریبا سنگین تا حد زیادی کفایت میکند و همانطور که میبینید میزان حافظه رم این لپ تاپ 4 گیگابایت از حد استاندارد هم بیشتر است. این را به یاد داشته باشید که حداکثر فضایی که نرمافزارهای حسابداری یا نرمافزارهایی مثل اکسل اشغال میکنند از چند گیگابایت بیشتر نیست.
البته شاید بخواهید چندین حساب مختلف را در آن واحد باز داشته باشید و به آنها مراجعه کنید که باز هم فضای حافظه رم این لپ تاپ برای این کار کافی است. در نظر داشته باشید که پردازنده گرافیکی این لپ تاپ، جداگانه است اما خیلی قوی نیست که بخواهد باعث افزایش چشمگیر قیمت لپ تاپ شود. این پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی خود را هم دارد و لذا حافظه مورد نیازش را مثل پردازندههای گرافیکی مجتمع که در دل پردازنده اصلی قرار دارند از حافظه رم تامین نمیکند. نتیجه اینکه تمام 12 گیگابایت حافظه رم لپ تاپ در اختیار شماست و لذا با باز کردن حسابها یا برنامههای مختلف سرعت لپ تاپتان کاهش نخواهد یافت.
فضای ذخیرهسازی لپ تاپ Lenovo ThinkBook 15 دوگانه یا هیبریدی است که شامل یک درایو SSD با ظرفیت 256 گیگابایت و یک درایو HDD با ظرفیت یک ترابایت میشود. این میزان حافظه ذخیرهسازی برای کار حسابداری زیاد هم هست اما همانطور که قبلا گفتیم درایو SSD سرعت بیشتری در مقایسه با HDD دارد بنابراین توصیه میکنیم ویندوز را در این درایو نصب کنید تا لپ تاپتان سریعتر بالا بیاید. همچنین بهتر است فایلهایی را هم که با آنها بیشتر کار میکنید در این درایو ذخیره کنید تا سریعتر بتوانید اطلاعاتشان را خوانش کنید.
همانطور که قبلا گفتیم نمایشگر این لپ تاپ 15.6 اینچی است که برای کار حسابداری نسبتا خوب است و وضوح تصویر آن Full HD است که نه تنها برای کار حسابداری بلکه برای دیدن فیلم یا انجام بازی هم کافی است. وزن این لپ تاپ در حدود 1.7 کیلوگرم است که با توجه به اندازه صفحه نمایشگرش خوب است و آنقدر زیاد نیست که جابجا کردنش مشکل باشد. این لپ تاپ از لحاظ تعداد پورتها نیز غنی است و علاوه بر پورتهای USB-C و USB 3.0 دارای پورت HDMI و Thunderbolt نیز هست که اتصال آن به نمایشگرهای خارجی را ممکن میسازد. علاوه بر این، شیار کارتخوان حافظه هم دارد که با آن میتوان اطلاعات موجود در حافظههای مختلف را خوانش کرد.کیبورد این لپ تاپ هم مناسب تایپ است (دکمههای بزرگ و بافاصله دارد) و هم بخش Numpad دارد که خیلی به کار حسابدارها میآید.
در لپ تاپ Lenovo ThinkBook از سه راهکار امنیتی استفاده شده که عبارتند از: حسگر اثر انگشت در دکمه خاموش و روشن لپ تاپ، استفاده از فناوری TPM (Trusted Platform Module) و قرار دادن درگاه قفل روی لپ تاپ. در توضیح هر کدام از این راهکارها باید بگوییم با حسگر اثر انگشت تنها صاحب لپ تاپ میتواند قفل ویندوز را باز کند (مناسب برای زمانهایی که لپ تاپ باید روشن باشد ولی برای چند دقیقه کنار آن نیستید). فناوری TPM امکان محدود کردن دسترسی به بخشهای مختلف لپ تاپ را با ایجاد کلیدهای رمزگذاری شده (انکریپتشده) فراهم میآورد و در نهایت درگاه قفل روی لپ تاپ به شما اجازه میدهد لپ تاپتان را مثل دوچرخه به یک میله یا پایه میز ببندید و مانع سرقت آسان آن شوید!
قفل لپ تاپ دقیقا مانند قفل واقعی کار میکند. شما بخش قفل را وارد درگاه مخصوصش روی لپ تاپ کرده و بعد یا با کلید یا با وارد کردن کد مکانیکی، قفل را میبندید. این قفل به انتهای یک کابل فلزی ضخیم بسته شده که از طرف دیگر میتوان آن را به یک میله یا پایه میز بست. هر چند که شاید قفل کردن لپ تاپ به این روش کمی خندهدار به نظر برسد اما میتواند از سرقت آسان و بیدردسر لپ تاپ شما به خصوص در مکانهای شلوغ جلوگیری کند. جالب است بدانید بسیاری از لپ تاپهای ایمن امروزی، درگاه قفل دارند. اما از امنیت که بگذریم باید بگوییم قیمت لپ تاپ Lenovo ThinkBook 15 همانطور که قبلا گفته شد حداقل 5 میلیون تومان از دو لپ تاپ دیگری که در زیر معرفی خواهیم کرد کمتر است و انتخاب خوبی است برای کسانی که میخواهند هم لپ تاپی مناسب حسابداری داشته باشند و هم هزینه کمتری برای خرید آن بپردازند.
لپ تاپ Dell Vostro 3510
قیمت لپ تاپ Dell Vostro 3510
اگر امنیت همچنان برایتان مهم است و میخواهید لپ تاپتان استحکام و دوام زیادی هم داشته باشد، پیشهاد ما به شما لپ تاپ Dell Vostro 3510 است. نه تنها این لپ تاپ بلکه لپ تاپهای دل به طور کلی به ماندگاری و دوام زیادشان معروف هستند بنابراین اگر جزء آن دسته از حسابدارانی هستید که میخواهید لپ تاپی بخرید که از یک طرف، حالاحالاها برایتان کار کند و از طرف دیگر خیلی هم حوصله مراقبت از آن را ندارید باید بگوییم این لپ تاپ انتخاب بهتری برای شما خواهد بود.
پردازنده اصلی لپ تاپ Dell Vostro 3510 همانند لپ تاپ لنوویی که در بالا معرفی کردیم نسل یازدهم از پردازندههای Corei7 اینتل است با 12 مگابایت حافظه کش و سرعت پردازش 2.9 گیگاهرتز که کاملا برای کار حسابداری کافی است. اما هم حافظه رم و هم حافظه ذخیرهسازی این لپ تاپ از لپ تاپ لنوو بیشتر و البته قیمت آن هم نزدیک به 5 میلیون تومان بیشتر است. لپ تاپ Dell Vostro 3510 حافظه رم 16 گیگابایتی از نوع DDR4 و 1.5 ترابایت حافظه ذخیرهسازی دارد که 1 ترابایت آن مثل لپ تاپ لنوو از نوع HDD است و 500 گیگابایت آن SSD (اگر یادتان باشد لپ تاپ لنوو، 256 گیگابایت درایو SSD داشت). همانطور که میبینید این لپ تاپ 4 گیگابایت حافظه رم و 250 گیگابایت حافظه ذخیرهسازی بیشتری نسبت به لپ تاپ لنوو دارد.
لپ تاپ Dell Vostro 3510 همانند لپ تاپ لنوویی که معرفی کردیم دارای پردازنده گرافیکی جداگانه و اتفاقا از همان نوع و برند است (Geforce MX350) که 2 گیگابایت هم حافظه اختصاصی دارد. چنین پردازندهای حتی برای اجرای بازیهای قدیمیتر نیز مناسب است چه رسد به کارهای حسابداری که نیاز آنچنانی به پردازنده گرافیکی ندارند. صفحه نمایشگر این لپ تاپ نیز 15.6 اینچی و وضوح تصویری آن Full HD است که کاملا برای کار حسابداری مناسب است. از لحاظ تنوع پورتها، این لپ تاپ دقیقا مانند لپ تاپ لنوو است با این تفاوت که پورت Thunderbolt ندارد ولی یک پورت USB 2.0 دارد (پورت USB-C، USB 3.2، HDMI و همچنین شیار کارتخوان حافظه دارد).
تمام تمهیدات امنیتی به کار رفته در لپ تاپ لنوو در این لپ تاپ دل نیز به کار رفته است که عبارتند از حسگر اثر انگشت، فناروی TPM و درگاه قفل لپ تاپ اما این لپ تاپ یک امکان امنیتی دیگر هم دارد و آن هم اینکه میتوان با استفاده از نرمافزار Dell Mobile Connect ارتباطی مستقیم بین گوشی و لپ تاپ ایجاد کرد بدون آنکه نیاز باشد هر دوی آنها به اینترنت متصل باشند. بدین ترتیب امکان انتقال اطلاعات بین گوشی و لپ تاپ به شکلی کاملا ایمن فراهم خواهد شد. اگر فایلهای حسابداریتان را در گوشیتان ذخیره کردهاید به این ترتیب میتوانید با امنیت بالا آنها را به لپ تاپتان منتقل کنید و بالعکس. البته ارتباط امن بین گوشی و لپ تاپ با یک کابل یو اس بی هم ممکن میشود اما نرم افزار Dell Mobile Connect این امکان را به صورت بیسیم برای شما فراهم خواهد کرد.
کیبورد لپ تاپ Dell Vostro 3510 هم دارای بخش Numpad است و علاوه بر آن ضدآب نیز هست. اگر هنگام کار با لپ تاپ احیانا لیوان چای یا آب از دستتان بیافتد و روی کیبورد بریزد، آب به داخل لپ تاپ نفوذ نخواهد کرد. لپ تاپ Dell Vostro 3510 حدود یک میلیمتر از لپ تاپ لنوویی که معرفی کردیم باریکتر است اما وزن آن همان 1.7 کیلوگرم است. هر دو لپ تاپ از باطری 3 سلولی با ظرفیت بین 40 تا 45 وات ساعت استفاده میکنند که میتواند بین یک تا سه ساعت لپ تاپ را روشن نگه دارد. همچنین در هر دوی آنها امکان نصب ویندوز 11 نیز وجود دارد.
لپ تاپ Asus Vivobook Pro M7600QE
قیمت لپ تاپ Asus Vivobbok Pro M7600QE
قیمت آن بین 15 تا 20 میلیون تومان از دو لپ تاپی که در بالا معرفی کردیم بیشتر است اما اگر از قدرت سختافزاری آن مطلع شوید به این لپ تاپ حق میدهید که چنین قیمت زیادی داشته باشد! پردازنده اصلی این لپ تاپ از نوع AMD Ryzen 5900HX است که قدرت آن از نسل یازدهم پردازندههای Corei7 اینتل بیشتر است. یعنی قدرت پردازنده این لپ تاپ از پردازنده هر دو لپ تاپی که در بالا معرفی کردیم بیشتر است. این پردازنده هشتهستهای است و 16 مگابایت حافظه کش دارد و در حالت عادی سرعت آن به 3.3 گیگاهرتز و در حالت توربو به 4.6 گیگاهرتز میرسد.
این لپ تاپ همچنین 32 گیگابایت حافظه رم دارد که حتی برای اجرای بازیها هم زیاد است. شما هر تعداد برنامه هم که به صورت همزمان باز کنید یا فایلهای باز داشته باشید باز هم قادر نخواهید بود این میزان حافظه رم را پر کنید! (همیشه حافظه رم زیاد خواهید آورد). حافظه ذخیرهسازی این لپ تاپ با اینکه از دو لپ تاپ دیگر کمتر است (البته کمی!) اما خبری از درایو HDD در این لپ تاپ نیست! این لپ تاپ یک ترابایت حافظه ذخیرهسازی دارد که کلا SSD است. این میزان حافظه ذخیرهسازی همانطور که قبلا اشاره شد برای کار حسابداری نه تنها کافی بلکه زیاد هم هست.
پردازنده گرافیکی این لپ تاپ GeForce RTX 3050Ti است که باید بگوییم حتی به درد گیمینگ هم میخورد چه رسد به حسابداری! این پردازنده از پردازنده گرافیکی دو لپ تاپ معرفی شده در بالا به مراتب قویتر است و همانطور که گفتیم برای گیمینگ کاملا مناسب است. در اینجا شاید این سوال به ذهنتان بیاید که "چرا چنین لپ تاپ قوی را با چنین مشخصات و قیمتی در بخش لپ تاپهای مناسب حسابداری معرفی کردهایم؟" جواب این است: نمایشگر این لپ تاپ!
نمایشگر این لپ تاپ ایسوس 16 اینچی و فناوری به کار رفته در آن OLED است. میزان روشنایی تصویر در این نمایشگر تا 400 nits است که حداقل 150 nits از دو لپ تاپ دیگر بیشتر است. همچنین کیفیت تصویر آن 4K است که چند درجه از Full HD بهتر است. نمایشگرهای OLED به طور کلی تصویری شفافتر دارند و رنگها را زندهتر نشان میدهند. همچنین در نمایش رنگ مشکی بهتر از مانیتورهای دیگر عمل میکنند و کار با آنها حتی در ساعتهای طولانی باعث خستگی چشم نمیشود.
پس اگر شما حسابداری هستید که کارتان ایجاب میکند ساعتها به صفحه نمایشگر لپ تاپتان خیره شوید، میخواهید نمایشگر لپ تاپتان بزرگ و باکیفیت باشد و هزینه هم چندان برایتان مهم نیست آنگاه باید بگوییم لپ تاپ ایسوس Vivobook Pro M7600QE مدل تنها لپ تاپی است که میتواند رضایت شما را جلب کند. آنطور که خود ایسوس در وبسایتش گفته این لپ تاپ اولین لپ تاپ دنیا با نمایشگر 16 اینچی OLED است. البته باید متذکر شویم که نمایشگرهای OLED یک اشکال کوچک دارند و آن هم اینکه در محیطهای پرنور، نور را بیش از نمایشگرهای معمولی منعکس میکنند اما در محیطهای سربسته این مشکل را تقریبا ندارند.
کیبورد لپ تاپ Asus Vivobook Pro M7600QE هم کیبورد راحتی است و نور پشتزمینه هم دارد. در این کیبورد برخی از دکمههای شاخص مثل دکمه تب، شیفت و اِنتر با رنگ متفاوتی مشخص شدهاند تا پیدا کردن آنها آسانتر باشد. بخش Numpad هم در آن وجود دارد منتها کمی کوچکتر از دو لپ تاپ دیگر است. اندازه دکمههای عددی در این کیبورد با دو لپ تاپ دیگر تقریبا برابری میکند یا حتی کمی بزرگتر به نظر میرسد اما دکمه پرکاربرد + در آن به اندازه دکمه - است و دو دکمه ضرب و تقسیم هم از این دو دکمه کوچکترند که شاید بهتر بود به همان اندازه میبودند. در اینجا باید بگوییم دکمه + فقط در لپ تاپ لنوو بزرگ است
لپ تاپ Asus Vivobook Pro M7600QE درگاه قفل ندارد ولی مثل دو لپ تاپ دیگر دارای حسگر اثر انگشت است و در آن از فناوری امنیتی TPM استفاده شده است. همچنین امکان قرار دادن گذرواژه روی کل لپ تاپ (در واقع روی بخش BIOS) نیز وجود دارد که در این صورت لپ تاپ فقط با گذرواژه بوت خواهد شد یعنی در غیر این صورت حتی ویندوز هم بالا نخواهد آمد. البته شایان ذکر است که این قابلیت در دو لپ تاپ دیگر و البته لپ تاپهای قدیمیتر نیز وجود دارد و به قول معروف چیز جدیدی نیست.
این لپ تاپ هم پورت USB-C، USB 3.2، USB 2.0 و HDMI و همچنین کارتخوان حافظه دارد اما پورت Thunderbolt ندارد. باطری آن شش سلولی است و گنجایشش دو برابر باطری دو لپ تاپ دیگر است اما این را هم باید توجه داشته باشید که نمایشگرش توان بیشتری مصرف میکند و بزرگتر است و لذا شارژدهی آن تفاوت چندانی با دو لپ تاپ دیگر ندارد (بین یک تا سه ساعت).
لپ تاپهای مناسب حسابداری با قیمت کمتر
لپ تاپهایی که در فوق معرفی کردیم برای کار حسابداری عالی هستند و قیمت آنها بین 24 تا 44 میلیون تومان متغیر است. اگر باز هم میخواهید کمتر هزینه کنید سه لپ تاپ دیگر برایتان در نظر گرفتهایم که قیمتشان تا 6 میلیون تومان ارزانتر است. این لپ تاپها همه پردازنده Corei5 دارند که کمی ضعیفتر از Corei7 است و حافظه رم و حافظه ذخیرهسازی آنها نیز به طور نسبی کمتر است. این لپ تاپها عبارتند از:
- Lenovo ThinkBook 14 (پردازنده Corei5، حافظه رم 8 گیگابایت، حافظه ذخیرهسازی 1 ترابایت HDD، اندازه صفحه نمایشگر 14 اینچ Full HD، سرعت پردازنده 2.4 گیگاهرتز در حالت معمولی)
- Lenovo IdeaPad 3 (پردازنده Corei5، حافظه رم 12 گیگابایت، حافظه ذخیرهسازی 1 ترابایت HDD و 128 گیگابایت SSD، اندازه صفحه نمایشگر 15.6 اینچ Full HD، سرعت پردازنده در حالت معمولی 2.4 گیگاهرتز)
- Asus X515EP (پردازنده Corei5، حافظه رم 8 گیگابایت قابل ارتقا تا 16 گیگابایت، حافظه ذخیره سازی 500 گیگابایت SSD، اندازه صفحه نمایشگر 15.6 اینچ Full HD، سرعت پردازنده در حالت معمولی 2.4 گیگاهرتز)
سخن آخر
هر سه لپ تاپ معرفی شده در این مقاله از بلوتوث و وایفای نیز پشتیبانی میکنند اما درایو نوری ندارند که البته عیب آنها محسوب نمیشود و باعث باریکتر و قابلحملتر شدنشان شده است. لپ تاپ لنوو از دو لپ تاپ دیگر ارزانتر است و Numpad بهتری دارد که دکمههای + و اِنتر در آن کاملا بزرگ (مناسب برای حسابداران) و دکمههای تفریق، ضرب و تقسیم هم به اندازه دکمههای عددی هستند. اما این لپ تاپ هم حافظه رم و هم حافظه ذخیرهسازی کمتری نسبت به دو لپ تاپ دیگر دارد با این وجود این مقدار حافظه هم برای کار حسابداری کافی است.
لپ تاپ دل تقریبا شبیه به لپ تاپ لنوو است اما در مقایسه با آن 4 گیگابایت فضای حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیرهسازی بیشتری دارد. وزن هر دو یکی و در حد 1.7 کیلوگرم است. لپ تاپ ایسوس نمایشگر بزرگتر و بسیار باکیفیتتری دارد، سختافزار آن از هر دو لپ تاپ دیگر قویتر است و حافظه رم آن 16 گیگابایت بیشتر از لپ تاپ دل است (32 گیگابایت) اما قیمت آن هم حدود 20 میلیون تومان بیشتر است و 200 گرم هم سنگینتر از دو لپ تاپ دیگر است. اگر هزینه برایتان مهم نیست این لپ تاپ انتخاب بهتری است در غیر این صورت دو لپ تاپ دیگر با تفاوت قیمتی در حد 5 میلیون تومان انتخابهای بهتری برای شما خواهند بود.
برای کارای حسابداری شرکت سال پیش یه لنوو Thinkbook 15 گرفتم و هیچ باگی توش ندیدم.
واقعا فکر نمیکردم واسه یه سیستم حسابداری اینقد باید هزینه کنیم
ولی خب طبق مطلبی که نوشتین و خوندم متوجه این شدم ک واقعا یه باره هزینه کردن بهتره تا یه هزینه کمتر بکنیم و به یه سیستم ضعیفتر قانع بشیم