لپ تاپ دانشجویی
اگر دانشجو هستید یا به تازگی وارد دانشگاه شدید احتمالاً این نکته را میدانید که در دوران دانشجویی تنها کاغذ و قلم نیستند که به درد دانشجو میخورند بلکه وسایل دیگری مانند لپ تاپ هم باید وجود داشته باشند تا دانشجو بتواند کارهای مختلف خود را انجام دهد. به هر حال دانشجویان کارهای سادهای همچون وبگردی، انجام تحقیقات و پروژههای دانشجویی، ساختن پاورپوینت، نوشتن مقاله و غیره را با سیستم کامپیوتری انجام میدهند؛ سیستمی که سبک و قابل حمل باشد و از مشخصات سختافزاری مناسب برای انجام کارهای ساده برخوردار باشد. البته این نکته را هم باید در ذهن داشته باشیم که عموم دانشجویان برای خرید لپ تاپ و سیستم کامپیوتری بودجه محدودتری نسبت به سایر افراد دارند. به همین دلیل یک لپ تاپ دانشجویی باید از قیمت مقرون به صرفهای هم برخوردار باشد تا همه دانشجوها بتوانند آن را تهیه کنند.
در این مقاله قصد داریم در خصوص خرید لپ تاپ دانشجویی مطالبی را خدمت شما خوانندگان و همراهان عزیز عرض کنیم و به این سوالات پاسخ دهیم که یک لپ تاپ دانشجویی چه ویژگیهایی دارد؟ کدام یک از شرکتهای تولید کننده لپ تاپ در دنیا محصولاتی مناسب دانشجویان تولید میکنند؟ و سوالاتی از این قبیل. پس چنانچه دانشجو هستید و قصد خرید لپ تاپی اقتصادی را دارید در این مقاله با ما همراه باشید.
یک لپ تاپ دانشجویی حداقل از کدام برنامههای نرم افزاری پشتیبانی میکند؟
کسانی که قصد خرید لپ تاپ دانشجویی یا به عبارتی لپ تاپ ارزان قیمت را دارند این سوال برایشان مطرح میشود که یک لپ تاپ دانشجویی حداقل از پس اجرای کدام یک از برنامهها برمیآید؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم یک دانشجو نیازهای مشخصی دارد. تقریباً تمام دانشجویان در رشتههای مختلف نیاز دارند بخش قابلتوجهی از زمان خود را به وبگردی و مطالعه در حوزههای گوناگون بپردازند. عموما اساتید از دانشجویان میخواهند نتایج تحقیقات خود را به شکل پاورپوینت یا در قالب یک فایل ورد ارائه دهند. به دلیل قیمت بالای کتابهای کاغذی در این روزها خیلی از دانشجوها دوست دارند فایل pdf کتابها خصوصاً کتابهای زبان اصلی را مطالعه کنند تا از پرداخت هزینههای سنگین کتابهای کاغذی معاف شوند و کارهای دیگری که تقریباً تمام دانشجوها در رشتههای گوناگون به آن اشتغال دارند.
انجام همه این کارها به نرمافزارهای سطح پایین نیاز دارد که عموما لپتاپهای سطح پایین و ارزانقیمت به راحتی از پس از اجرای آنها برمیآیند. بنابراین حداقل ویژگیهای سختافزاری پاسخگوی نیاز بیشتر دانشجویان دوره لیسانس است اما چنانچه دانشجویان دورههای فوقلیسانس و دکتری بخواهند سیستمی تهیه کنند ما پیشنهاد میکنیم به دلیل وجود برنامههای سنگینتر در این مقاطع از لپتاپهای سطح بالاتری استفاده کنند. همانطور که اشاره کردیم برای اجرای برنامههای مورد نیاز دانشجویان، لپ تاپهایی با حداقل ویژگیهای سخت افزاری پاسخگو خواهد بود. در ادامه در مورد حداقل مشخصات سختافزاری که یک لپ تاپ دانشجویی باید داشته باشد صحبت خواهیم کرد.
کمترین سخت افزارهای مورد نیاز برای لپ تاپهای دانشجویی
اولین قطعه سختافزاری که هنگام خرید لپ تاپ باید به آن توجه کنید پردازنده مرکزی لپ تاپ است. برای انجام کارهای دانشجویی، پردازندههای نه چندان قدرتمندی مانند پردازندهcore i3 شرکت اینتل به خوبی از پس اجرای برنامههای سبک مختلف بر میآیند. هرچند پردازندههای سطح پایینتری مانند پنتیوم و سلرون هم میتوانند برنامههای سبک را به خوبی اجرا کنند اما با توجه به اینکه ممکن است دانشجویان در حین تحصیل نیاز به اجرای نرم افزارهای سنگینتری داشته باشند حداقل پردازنده مورد نیاز آنها core i3 است.
قطعه سختافزاری بعدی که قصد داریم به آن بپردازیم کارت گرافیک است. کارت گرافیک از سه بخش اصلی تراشه گرافیکی، حافظه گرافیکی و باسهایی که ارتباط بین تراشه و حافظه را میسر میکند، تشکیل شده است. هرچند برای انجام پروژههای گرافیکی سنگین به تراشههای گرافیکی سطح بالای شرکت انویدیا محتاجیم و در کنار آن وجود حافظه گرافیکی ۴ گیگابایتی یا ۸ گیگابایتی لازم است اما برای انجام کارهای ساده و اجرای برنامههای سبک به یک تراشه گرافیکی سطح پایین با حافظه گرافیکی محدودتر مثلا ۲ گیگابایتی نیاز داریم.
قطعه سوم رم است. گیمرها و کاربران حرفهای لپ تاپ این مسئله را به خوبی درک کرده اند که اجرای بازیهای سنگین و جدید به حداقل ۱۶ گیگابایت رم از نوع DDR4 نیاز دارد. اما عموم دانشجویان فرصت انجام بازیهای کامپیوتری را ندارند. البته با احترام به همه گیمرها امیدواریم دانشجویان رشتههای مختلف بیشتر وقت خود را به انجام تحقیقات علمی بپردازند تا اجرای بازیهای کامپیوتری! بنابراین لپ تاپ دانشجویی نیازی به رم سطح بالا ندارد و شاید یک رم ۴ گیگابایتی به خوبی از پس اجرای برنامههای معمول دانشجویان برآید. البته ذکر این نکته هم مهم است که بهتر است هنگام خرید لپ تاپ دانشجویی، محصولی انتخاب کنیم که قابلیت ارتقاء رم داشته باشد. در این صورت، در زمان مقتضی و هنگامی که به اجرای برنامههای سنگینتری نیاز داریم، میتوانیم با ارتقاء رم انجام کارهای سنگینتر را هم مدیریت کنیم.
حافظه ذخیرهسازی قطعه دیگری است که هنگام خرید لپ تاپ اقتصادی باید به آن توجه کنید. شاید بسیاری از دانشجویان با پردازنده نه چندان قوی، تراشه گرافیکی سطح پایین، و رم ۴ گیگابایتی سر کنند اما به دلیل اینکه اغلب دانشجویان به فضای زیادی برای ذخیرهسازی اطلاعات نیاز دارند میزان حافظه ذخیرهسازی برایشان بسیار اهمیت دارد. بنابراین پیشنهاد میکنیم تا جایی که برایتان مقدور است و بودجهتان اجازه میدهد هنگام خرید لپ تاپ دانشجویی، لپ تاپهایی را انتخاب کنید که حافظه ذخیرهسازی بالاتری دارند. بهتر است نوع حافظه جانبی SSD باشد اما حافظههای جانبی از نوع HDD هم کار شما دانشجویان عزیز را راه میاندازد.
آنچه در اینجا گفته شد حداقل مشخصات سختافزاری مورد نیاز برای یک لپ تاپ دانشجویی بود. در ادامه، لپ تاپهای مختلف برندهای گوناگون را که دارای چنین مشخصات سختافزاری هستند معرفی خواهیم کرد. عموما این لپتاپها که قصد معرفی کردن آنها را داریم قیمت کمی دارند و برای کسانی که قصد خرید لپ تاپ اقتصادی را دارند مناسبند.
برای مطالعه بیشتر : معرفی بهترین لپ تاپ های دانشجویی و اقتصادی + ویدیو
معرفی لپ تاپ دانشجویی شرکت لنوو
اگر قصد خرید لپ تاپ اقتصادی را دارید و میخواهید لپ تاپ در عین ارزان بودن از کیفیت بالایی هم برخوردار باشد ما به شما لپ تاپ سری آیدیاپد شرکت لنوو را معرفی میکنیم. البته باید بگوییم این سری از لپ تاپهای شرکت لنوو شامل لپ تاپهای مختلفی با قیمتهای مختلف میشود؛ از لپ تاپهای ارزانقیمت گرفته تا لپ تاپهای گرانقیمت! طبیعی است که لپ تاپهای گرانقیمت از مشخصات سختافزاری بهتری نسبت به لپ تاپهای ارزانقیمت برخوردارند اما اگر جانب انصاف را رعایت کنیم متوجه میشویم حتی لپ تاپهای ارزانقیمت این سری هم از مشخصات سختافزاری خوبی برخوردارند.
عموما لپ تاپهای ارزانقیمت خانواده آیدیاپد دارای پردازنده core i3 شرکت اینتل هستند که با داشتن دو هسته حقیقی و چهار رشته، قدرت پردازش نسبتا قابل قبولی دارد. همچنین این لپ تاپها حافظههای ذخیرهسازی از نوع اچ دی دی دارند که تا یک ترابایت فضای ذخیرهسازی در اختیار کاربر قرار میدهند. در خصوص رم این لپ تاپها باید بگوییم خوشبختانه از نوع DDR4 بوده و از ۴ گیگابایت تا ۱۲ گیگابایت متغیر است. این لپ تاپها به خصوص برای دانشجویانی که قرار است لپ تاپ را با خود به دانشگاه ببرند مناسبند چرا که وزن این محصولات کمتر از ۲ کیلوگرم است و دانشجویانی که علاقه به دیدن فیلمهای سینمایی دارند هم میتوانند از صفحه نمایشهای مختلف این لپ تاپها که عموماً ۱۵.۶ اینچی هستند و وضوح تصویری فول اچ دی دارند، لذت ببرند.
از آنجایی که دانشجویان لپ تاپ را با خود به دانشگاه میبرند و نورهای محیطی و بازتاب آن از سطح صفحه نمایش ممکن است دید آنها را مختل کند لازم است این لپ تاپها روکش مات داشته باشند که خوشبختانه اینگونه هست. با توجه به قیمت کم لپ تاپهای دانشجویی انتظار نمیرود باتریهایی با ظرفیت بالا در آنها به کار رفته باشد. به عبارت دیگر، باتریهای دوسلولی که ۲ الی ۴ ساعت شارژدهی دارند در لپ تاپهای ارزان قیمت لنوو آیدیاپد به کار رفته است. انتظار نداریم در این لپ تاپها حسگر اثر انگشت یا کیبورد با نور پس زمینه وجود داشته باشد اما با کمال شگفتی این لپ تاپها دارای تاچپد چند لمسی که از فرامینی همچون اسکرول و زوم پشتیبانی میکند هستند.
خرید لپ تاپ دانشجویی شرکت ایسوس
ایسوس هم یکی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده لپ تاپ در دنیاست که محصولات منحصر به فردی را برای طیف گستردهای از کاربران طراحی و تولید کرده است. این شرکت هم برای دانشجویان و هم افرادی که بودجه کمتری برای خرید لپ تاپ دارند لپ تاپهایی ارزانقیمت اما باکیفیتی تولید کرده است.
مدلی که قصد داریم در این جا به عنوان لپ تاپ اقتصادی شرکت ایسوس معرفی کنیم ویووبوک است. سری ویووبوک از لپ تاپهای شرکت ایسوس با قیمتهای متفاوتی به خریداران عرضه میشود اما در اینجا لپ تاپهای ارزانقیمت این سری را که موضوع بحث این مقالهاند مورد بررسی قرار میدهیم. به طور کلی در لپ تاپهای ویووبوک دانشجویی از پردازندههای نسل قبلی شرکت اینتل استفاده شده است؛ پردازندههایی با معماری سلرون! این پردازندهها در کنار حدود ۴ مگابایت کش پردازنده از پس پردازش اطلاعات برنامههای نه چندان سنگین دانشجویی به خوبی بر میآیند. در کنار این واحد پردازنده مرکزی، ۴ گیگابایت رم از نوع DDR4 وجود دارد. خوشبختانه این لپ تاپها حافظه ذخیرهسازی SSD دارند اما همانطور که حدس میزنید به دلیل قیمت کم لپ تاپهای مذکور انتظار نمیرود این حافظه چندان زیاد باشد. ویووبوکهای دانشجویی معمولا ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی دارند. تراشه گرافیکی به کار رفته در این لپ تاپها متعلق به شرکت اینتل است که عموماً حافظه اختصاصی گرافیکی ندارند. همچون مدل آیدیاپد شرکت لنوو، باتری این لپ تاپها دو سلولی است و ۲ الی ۴ ساعت شارژدهی دارد. این لپ تاپها به دلیل وزن کمترشان که در حدود ۱۵۰۰ گرم است برای دانشجویان به خصوص دانشجویانی که مدام لپ تاپ را همراه خود به این سو و آن سو میبرند مناسبند.
لپ تاپ های دانشجویی را از کجا خریداری کنیم؟
تا به حال در این مقاله دو سری از لپ تاپهای دانشجویی را که از قیمت مناسبی برخوردار بودند به شما معرفی کردیم. آنچه مسلم است این است که تعداد و تنوع لپ تاپهای دانشجویی و لپ تاپهای اقتصادی بسیار زیاد است. از این رو در این مقاله نمیتوانیم به همه آنها اشاره کرده و همهشان را مورد بررسی قرار دهیم. اما شما میتوانید تحقیقات خود را برای خرید لپ تاپ دانشجویی یا خرید لپ تاپ ارزان قیمت انجام دهید.
بهترین کار این است که به وبسایتهای فروشگاهی آنلاین سر بزنید و این محصول را در این وبسایتها جستجو کنید. هرچند شما برای خرید لپ تاپ اقتصادی میتوانید به فروشگاههای سطح شهر هم سر بزنید اما این کار به نظر نمیرسد چندان موثر باشد زیرا به دلیل تنوع بالای محصولات این بخش از بازار، فروشندگان فرصت و البته حوصله کافی برای معرفی تمام لپ تاپهای ارزانقیمت به شما را ندارند. به همین خاطر ما به شما پیشنهاد میکنیم فرایند خرید را از طریق فروشگاههای آنلاین پی بگیرید. یکی از فروشگاههای با سابقه درخشان در حوزه فروش وسایل الکترونیکی و لپ تاپ، تاپ رایان است.
شما میتوانید با مراجعه به وبسایت تاپ رایان، صفحه لپ تاپ ارزان قیمت یا خرید لپ تاپ اقتصادی را در آن باز کنید و لپ تاپهای ارزانقیمت و متنوع ارائه شده توسط این شرکت را مورد بررسی قرار دهید. عموما در ذیل هر محصول، مشخصات فنی یا مقاله مرتبطی وجود دارد که با مطالعه آن میتوانید اطلاعات خود را در مورد قیمت لپ تاپ دانشجویی یا خرید لپ تاپ ارزان قیمت به روز کنید و آنچه را که مورد نیاز شماست و با بودجه شما متناسب است انتخاب و خریداری نمایید. در فرآیند خرید، همکاران ما در واحد فروش هم آمادگی دارند به سوالات شما پاسخ دهند و شما را در انتخاب مناسبترین لپ تاپ یاری کنند.
برای مطالعه بیشتر : بهترین لپ تاپ دانشجویی Asus
سخن پایانی
خرید لپ تاپ دانشجویی ارزان و عوامل تاثیر گذار بر قیمت لپ تاپ دانشجویی، موضوعات اصلی صحبتهای ما در این مقاله بودند. در این مقاله به طور خلاصه در خصوص مشخصات سختافزاری یک لپ تاپ دانشجویی که از پس برنامههای مرتبط با دانشجویان برمیآید صحبت کردیم.
در خلال صحبتهایمان در این مقاله به این موارد اشاره کردیم که پردازندههای core i3 یا پردازندههای سلرون شرکت اینتل، قدرت کافی برای اجرای برنامههای مورد نیاز دانشجویان را دارند. همچنین به این مطلب اشاره کردیم که معمولاً در لپ تاپهای دانشجویی رم ۴ گیگابایتی که البته قابلیت ارتقا دارد، مورد استفاده قرار گرفته است. از سوی دیگر، در خصوص حافظه ذخیرهسازی لپ تاپهای دانشجویی این نکته را بیان کردیم که عموماً در لپ تاپهای اقتصادی حافظههایی از نوع HDD یا SSD با فضای ذخیره سازی کم به کار رفته است. در نهایت دو مدل مختلف از لپ تاپهای دانشجویی شرکت ایسوس و لنوو را خدمت شما عزیزان معرفی کردیم. امیدوارم مطالبی که در این مقاله در خصوص خرید لپ تاپ اقتصادی و لپ تاپهای ارزانقیمت بیان شد برای شما مفید فایده بوده باشد. در پایان توجه شما را به جدول مشخصات کلی این سری محصول جلب میکنیم:
نام سری محصول | لپ تاپ اقتصادی |
پردازنده | Intel و AMD |
رم | 4 تا 16 |
حافظه داخلی | 128 به بالا |
کارت گرافیک | مستقل و یکپارچه |
اندازه | 13 تا 16 |
اینا نهایتا برای آفیس و اینا خوبن مگه رم رو ارتقا بدین که بتونه از پس کروم هم بربیاد
من قصد خرید لپ تاپ اقتصادی داشتم ولی برام سوال شد اگه بعدا به رم بیشتر یا هارد بهتر نیاز بشه، میتونم ارتقا بدم؟ کارت گرافیک چی؟
سلام برای خرید لپ تاپ ارزان قیمت و کیفیت مناسب چی پیشنهاد میدید؟
برای دریافت مشاوره خرید لپ تاپ ارزان قیمت میتونید از طریق چت آنلاین، شماره تلفن 02191007374 با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.
واقعا دیگه وضعیت مردم یه جوری شده که مجبورن به سمت خرید لپ تاپ ارزان و اقتصادی رو بیارن!
برای مثال خود من که به دلیل نداشتن مجبور به خرید لپ تاپ قیمت مناسب شدم!
وگرنه کی بدش میاد که آخرین نسل لپ تاپها رو داشته باشه!