بهترین لپ تاپ ها برای طراحان

بهترین لپ تاپ ها برای طراحان

طراحی یکی از آن مشاغلی است که نیاز به لپ تاپ آن هم لپ تاپی با قدرت سخت‌افزاری بالا به شدت در آن احساس می‌شود. این روزها دیگر هیچ طراحی را نمی‌توانید پیدا کنید که با نرم‌افزارهای گرافیکی ادوب فتوشاپ، ادوب پرمیر، ادوب ایلاستریتور و برخی دیگر از برنامه‌های طراحی حرفه‌ای آشنایی نداشته باشد. تازه اینها فقط مشتی نمونه خروارند و تعداد نرم‌افزارهایی که برای کار طراحی استفاده می‌شوند بیش از اینهاست اما یک چیز بین همه آنها مشترک است و آن هم اینکه برای کار با آنها نیاز به لپ تاپی با قدرت سخت‌افزاری بالاست. 

لپ تاپی که برای کار طراحی از آن استفاده می‌شود نه تنها باید پردازنده‌ای قوی داشته باشد بلکه باید دارای کارت گرافیک یا همان پردازنده گرافیکی مجزا با قدرت پردازش بالا هم باشد تا در پردازش تصاویر و ویدیوها کم نیاورد. میزان حافظه رم چنین لپ تاپی باید زیاد باشد (بین 16 تا 32 گیگابایت) تا برنامه‌های سنگین گرافیکی بتوانند به راحتی در آن بارگذاری شوند و گنجایش حافظه ذخیره‌سازی آن هم باید زیاد باشد چرا که فایل‌های تصویری و مخصوصا ویدیویی معمولا حجم زیادی دارند. از همه مهم‌تر اینکه نمایشگر یک لپ تاپ مخصوص طراحی باید از بالاترین کیفیت ممکن برخوردار باشد و بتواند رنگ‌ها را با دقت بالا نمایش داده و پادنمایی (کانترست) بالایی هم داشته باشد. 

در واقع باید بگوییم لپ تاپی که مخصوص طراحی است هر چند که اختصاصا برای بازی ساخته نشده ولی قدرتی در حد یک لپ تاپ گیمینگ دارد و البته قیمت آن هم در حد یک لپ تاپ گیمینگ است. در زیر به معرفی سه لپ تاپ مناسب برای کار طراحی خواهیم پرداخت. 

لپ تاپ Vivobook Pro M7600QE Asus


قیمت لپ تاپ Vivobook Pro Asus

هر چند که سری ‌VivoBook از لپ تاپ‌ ایسوس معمولا برای کاربری عمومی ساخته شده اما فراموش نکنید که علامت اختصاری Pro در این لپ تاپ‌ها بدان معناست که لپ تاپ برای کاربری حرفه‌ای ساخته شده و از قدرت سخت‌افزاری بالایی برخوردار است. در مورد لپ تاپ Vivobook Pro M7600QE باید بگوییم این لپ تاپ به طور اختصاصی برای کار طراحی ساخته نشده اما از یک طرف، مشخصات سخت‌افزاری دارد که آن را برای کار طراحی مناسب می‌کند و از طرف دیگر قیمت آن چیزی در حد 40 تا 45 میلیون تومان بوده و بین 30 تا 50 میلیون تومان از دو لپ تاپ دیگری که در اینجا به شما معرفی خواهیم کرد ارزان‌تر است (قابل توجه طراحانی که می‌خواهند هزینه کمتری برای خرید لپ تاپ بپردازند).

پردازنده اصلی لپ تاپ Vivobook Pro M7600QE از نوع پردازنده های برند AMD و از سری Ryzen 9 5900HX است. این پردازنده هشت هسته فیزیکی و شانزده هسته مجازی دارد به این معنا که می‌تواند شانزده رشته‌برنامه (تِرد) را به صورت همزمان اجرا کند. حافظه کش آن 20 مگابایت است و سرعت آن در حالت معمولی به 3.3 گیگاهرتز و در حالت توربو به 4.6 گیگاهرتز می‌رسد. اگر زیاد با پردازنده‌های AMD آشنایی ندارید باید بگوییم قدرت پردازش این پردازنده در حد پردازنده Core i7 اینتل از نسل یازدهم سری 11800H است. جالب است بدانید این در حالی است که پردازنده برند اینتل به جای 20 مگابایت، 24 مگابایت حافظه کش دارد. 

یکی از نکات قابل‌توجه در مورد این لپ تاپ، میزان حافظه رم آن با توجه به قیمتش است. در حالی که این لپ تاپ قیمتی در حدود 40 میلیون تومان دارد اما میزان حافظه رم آن 32 گیگابایت از نوع DDR4 است که برای کار طراحی کاملا کافی و چه بسا زیاد هم باشد. این لپ تاپ یک ترابایت حافظه ذخیره‌سازی از نوع حافظه SSD هم دارد که برای ذخیره‌سازی فایل‌های تصویری و ویدیویی کافی است اما خبر خوب اینکه این میزان، قابل ارتقا است و امکان اضافه کردن یک درایو SSD‌ دیگر با همین ظرفیت به لپ تاپ وجود دارد.

اگر یادتان باشد در ابتدا گفتیم صفحه نمایشگر یا همان مانیتور یک لپ تاپ مخصوص طراحی اهمیت ویژه‌ای دارد و باید جزء باکیفیت‌ترین‌ها باشد. در اینجا یک نکته دیگر را هم یادآور می‌شویم و آن هم اینکه نمایشگر یک لپ تاپ مخصوص طراحی باید حتی‌الامکان بزرگ باشد تا طراح با کمبود فضا روبرو نشود و بتواند در کنار تصویر یا ویدیویی که ویرایش می‌کند انواع و اقسام ابزارها و نوارابزارها را نیز باز کرده و از آنها استفاده کند. اما در مورد لپ تاپ Vivobook Pro M7600QE باید بگوییم صفحه نمایشگر 16 اینچی دارد که از فناوری OLED در آن استفاده شده است.

فناوری OLED یا اصطلاحا پنل OLED در حال حاضر باکیفیت‌ترین پنلی است که در نمایشگر لپ تاپ‌ها استفاده می‌شود. در این پنل بر خلاف سایر پنل‌ها از نور پشت‌زمینه استفاده نمی‌شود بلکه هر پیکسل می‌تواند جدای از سایر پیکسل‌ها خاموش یا روشن باشد. نتیجه اینکه تصویر در یک نمایشگر OLED کیفیت بسیار بالاتری خواهد داشت و به قول معروف زنده‌تر به نظر می‌رسد. از طرفی عدم استفاده از نور پشت‌زمینه باعث می‌شود رنگ سیاه واقعا سیاه جلوه کند. این در حالی است که نور پشت‌زمینه در نمایشگرهای دیگر از سیاهی رنگ سیاه می‌کاهد و آن را کمی به سمت خاکستری تیره سوق می‌دهد. 

نمایشگر لپ تاپ Vivobook Pro M7600QE ایسوس از کیفیت 4K نیز پشتیبانی میکند و می‌تواند تا 9.2 میلیون پیکسل را در یک صفحه نشان دهد. میزان روشنایی این نمایشگر می‌تواند تا 550 nits افزایش پیدا کند و این یعنی می‌توانید از لپ تاپ‌تان در محیط‌های پرنور هم به راحتی استفاده کنید بدون آنکه مجبور باشید چشمان‌تان را برای دیدن محتویات صفحه تنگ کنید! اما مورد دیگری که شاید برای طراحان بسیار مهم باشد نمایش دقیق رنگ‌هاست. در حالی که برخی از نمایشگرها تنها قادر به نمایش 45% از طیف رنگ‌ها هستند در نمایشگرهای OLED این میزان به 100% می‌رسد. از طرفی نمایشگرهای OLED قادر به نمایش 1.07 میلیارد رنگ هستند اما نمایشگرهای معمولی می‌توانند تنها 16.7 میلیون رنگ را نشان دهند. 

به طور خلاصه باید بگوییم نمایشگر OLED دقیقا همان چیزی است که طراحان برای انجام کارهای حرفه‌ای‌شان به آن نیاز دارند. تنها ایراد نمایشگرهای OLED آن است که میزان انعکاس نور آنها از نمایشگرهای معمولی بیشتر است و به قول معروف صفحه مات ندارند اما اگر از آنها در محیط‌های سربسته استفاده کنید یا میزان روشنایی تصویر را بالا ببرید مشکلی برایتان بوجود نخواهد آمد. اما از نمایشگر که بگذریم می‌رسیم به پردازنده گرافیکی که اهمیت آن در طراحی شاید کمتر از نمایشگر هم نباشد. 

همانطور که قبلا گفتیم پردازنده گرافیکی یک لپ تاپ مخصوص طراحی باید قدرت پردازش بالایی داشته باشد تا بتواند از عهده پردازش‌ها و رندرینگ‌های سنگین بربیاید. پردازنده لپ تاپ Vivobook Pro M7600QE یعنی GeForce RTX 3050Ti چنین قدرتی دارد و جالب است بدانید در وبلاگ شرکت Nvidia این پردازنده برای انجام کارهای عکاسی، طراحی و ویرایش فایل‌های ویدیویی عالی معرفی شده است. همچنین بر اساس نتایج تست‌های انجام شده توسط شرکت Nvidia که در همین وبلاگ منتشر شده، پردازنده RTX3050Ti در ویرایش فایل‌های ویدیویی تا سه برابر سریعتر از پردازنده‌های گرافیکی عمل کرده که در دل پردازنده اصلی قرار دارند (اصطلاحا پردازنده‌های گرافیکی مجتمع).

اما در اینجا شاید بد نباشد بدانید یک لپ تاپ مخصوص طراحی بهتر است به غیر از پورت‌های رایج USB دارای پورت HDMI هم باشد تا امکان اتصال آن به تلویزیون و نمایشگرهای خارجی فراهم شود. البته اگر پورتی رو لپ تاپ شما نیست زیاد نگران نشوید چون مشکل نبود هر پورتی را می‌توان به راحتی با یک تبدیل حل کرد. در مورد لپ تاپ Vivobook Pro M7600QE ایسوس باید بگوییم این لپ تاپ دو پورت USB 2.0، یک پورت USB 3.0، یک پورت USB-C، یک پورت HDMI و یک شیار کارت‌خوان حافظه دارد که برای یک لپ تاپ مخصوص طراحی کافی است. 

همچنین این لپ تاپ، کیبوردی راحت دارد که دکمه‌های کاربردی مثل شیفت، تب، دکمه ویندوز و از این قبیل در آن، رنگ خاکستری دارند و لذا پیدا کردن‌شان روی کیبورد آسان‌تر است. کار با تاچ‌پد آن نیز بسیار راحت است و با حرکت چرخشی انگشت در گوشه سمت چپ بالای این تاچ‌پد می‌توان میزان روشنایی صفحه نمایشگر را به راحتی تغییر داد (به جای تغییر آن به صورت نرم‌افزاری یا با تنظیمات صفحه نمایشگر).

 

لپ تاپ Spectre X360 16t-F1023dx HP



لپ تاپ Spectre X360 16t-F1023dx HP

قیمت آن حدودا 30 میلیون تومان از لپ تاپ ایسوس که در بالا معرفی کردیم بیشتر است اما مزایایی دارد که لپ تاپ ایسوس از آنها بی‌بهره است.اول اینکه قدرت پردازنده اصلی آن بیشتر است. پردازنده اصلی این لپ تاپ، نسل دوازدهم از پردازنده‌های Corei7 اینتل است که 12 هسته فیزیکی، 16 هسته مجازی و 18 مگابایت حافظه کش دارد. سرعت پردازش آن در حالت معمولی 2.1 گیگاهرتز است که از سرعت پردازش 3.3 گیگاهرتزی پردازنده Ryzen 9 5900HX AMD لپ تاپ ایسوس حدود 1.2 گیگاهرتز کمتر است اما جالب است بدانید عملکرد هر کدام از هسته‌های این پردازنده به صورت جداگانه تا 16 درصد سریعتر از هسته‌های پردازنده AMD است. همچنین در تستی که برای سنجش قدرت پردازش این دو پردازنده انجام شده، پردازنده اینتل امتیاز 65 و پردازنده AMD امتیاز 61 را بدست آورده است.

همانطور که می‌بینید عملکرد کلی پردازنده این لپ تاپ اچ پی در مقایسه با پردازنده AMD‌ لپ تاپ ایسوس کمی بهتر بوده است؛ اما بپردازیم به امتیاز دیگر این لپ تاپ. امتیاز دیگر این لپ تاپ نسبت به لپ تاپ ایسوس، لمسی بودن صفحه نمایشگر آن و امکان استفاده از قلم مخصوص برای طراحی روی صفحه نمایشگر است. صفحه نمایشگر این لپ تاپ نیز همانند لپ تاپ ایسوس، 16 اینچی و از نوع OLED است و از همان کیفیت بی‌نظیر برخوردار است با این تفاوت که یک روکش مات هم دارد و لذا انعکاس نور در آن کمتر بوده و در محیط‌های پرنور نیز می‌توان به راحتی از آن استفاده کرد به اضافه اینکه از فناوری ضدخش Corning Gorilla Glass نیز در آن استفاده شده است.

 همچنین صفحه نمایشگر این لپ تاپ امکان چرخش 360 درجه‌ای دارد و می‌توان از پشت آن را به کیبورد لپ تاپ چسباند و از آن به صورت تبلت استفاده کرد. این به خصوص برای طراحانی که باید با دست و قلم روی صفحه طراحی کنند یک مزیت محسوب می‌شود. امکان نصب ویندوز 11 هم در این لپ تاپ و هم لپ تاپ ایسوس وجود دارد اما چون صفحه نمایشگر این لپ تاپ لمسی است از حالت تبلت ویندوز 11 نیز پشتیبانی می‌کند. 

مزیت دیگر این لپ تاپ نسبت به لپ تاپ ایسوس داشتن دو پورت USB-C است که نسخه هر دو 4.0 است (با نام USB 4.0 نیز شناخته می‌شود). این پورت‌ها با پورت‌های Thunderbolt 4 و Display 1.4 سازگار بوده و لذا شما را از خریدن تبدیل‌های جداگانه برای استفاده از پورت‌های فوق معاف می‌کنند. سرعت انتقال اطلاعات با آنها نیز 40 گیگابیت بر ثانیه است که نسبت به نسخه‌های دیگر پورت USB بیشتر است. شایان ذکر است که پشتیبانی از پورت‌های Thunderbolt و Display امکان اتصال لپ تاپ به طیف وسیع‌تری از نمایشگرهای خارجی را فراهم می‌آورد.  

این لپ تاپ همچنین دارای یک پورت HDMI، یک شیار کارت‌خوان حافظه و یک پورت USB-A است که از فناوری HP Sleep and Charge پشتیبانی می‌کند. این یعنی حتی زمانی که لپ تاپ شما در حالت Sleep است (تقریبا خاموش است) می‌توانید یک دستگاه خارجی مثل گوشی یا تبلت را با اتصال آن به پورت USB-A لپ تاپ، شارژ کنید. اما با تمام این مزیت‌ها، این لپ تاپ در یک مورد عقب‌تر از لپ تاپ ایسوس است و آن هم میزان حافظه رم آن است. حافظه رم این لپ تاپ 16 گیگابایت و از نوع DDR4 است که قابلیت ارتقا هم ندارد (در مقابل رم 32 گیگابایتی لپ تاپ ایسوس). با این حال اگر شما یک یا دو برنامه سنگین گرافیکی را به صورت همزمان باز داشته باشید و با آنها کار کنید این مقدار رم برایتان کافی است و شاید هم زیاد باشد. 

میزان حافظه ذخیره‌سازی در لپ تاپ HP Spectre X360 دقیقا همانند لپ تاپ ایسوس، یک ترابایت و از نوع SSD است که برای ذخیره‌ُسازی فایل‌های تصویری و ویدیویی تا حد زیادی کافی است و البته خبر خوب اینکه امکان ارتقای آن هم وجود دارد. در مورد پردازنده گرافیکی این لپ تاپ باید بگوییم این پردازنده ساخت شرکت اینتل و از نوع Arc A370M با 4 گیگابایت حافظه اختصاصی است که از لحاظ قدرت پردازش با قدرت پردازنده GeForce RTX3050 Ti رقابت می‌کند. 

جالب است بدانید بر اساس تست‌های انجام شده، عملکرد پردازنده Arc A370M در کار با نرم‌افزار ادوب فتوشاپ از عملکرد پردازنده RTX3050 Ti بهتر و خیلی نزدیک به پردازنده RTX 3060 بوده در حالی که در کار با نرم‌افزار ادوب پرمیر این دو، یعنی پردازنده Arc A370M اینتل و پردازنده RTX3050 Ti اِنویدیا عملکرد مشابهی داشته‌اند.  

در اجرای بازی‌ها نیز این دو پردازنده در حد و حدود یکدیگر بوده‌اند. بر اساس تست‌های انجام شده مشخص شد که پردازنده RTX3050 Ti بازی Metro Exodus Enhanced Edition را در وضوح تصویری 1080p با سرعت 22 فریم در ثانیه اجرا می‌کند در حالی که سرعت اجرای این بازی با همین وضوح تصویری با پردازنده اینتل 19 فریم در ثانیه بوده است. اما از طرف دیگر پردازنده Arc A370M اینتل توانست بازی Shadow of the Tomb Raider را با وضوح تصویری مذکور (1080p) با سرعت 59 فریم در ثانیه اجرا کند در حالی که سرعت پردازنده RTX3050 Ti در اجرای این بازی با همین وضوح تصویری در نهایت به 50 فریم رسید. 

شایان ذکر است که در پردازنده Arc A370M اینتل از فناوری Intel Deep Link نیز استفاده شده که امکان برقراری ارتباط بین پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکی را برای تسریع عمل پردازش فراهم می‌آورد. البته فعلا فقط بعضی از نرم‌افزارها از این فناوری پشتیبانی می‌کنند ضمن آنکه برای استفاده از آن، هم پردازنده اصلی و هم پردازنده گرافیکی باید از نوع اینتل باشند که البته در لپ تاپ HP Spectre X360 چنین چیزی هست.

 

لپ تاپ Surface Laptop Studio



قیمت لپ تاپ Surface Laptop

وجود کلمه Studio در نام لپ تاپ خود نشان‌دهنده آن است که این لپ تاپ اختصاصا برای کارهای طراحی ساخته شده اما این لپ تاپ یک مزیت دیگر هم نسبت به دو لپ تاپ معرفی شده در بالا دارد و آن هم اینکه 200 گرم از هر دوی آنها سبک‌تر است. علاوه بر این، در این لپ تاپ از فناوری PixelSense استفاده شده و نمایشگر آن امکان دریافت چندین لمس را به صورت همزمان دارد. این در حالی است که چنین امکانی در نمایشگرهای لمسی دیگر که از این فناوری استفاده نمی‌کنند، وجود ندارد و شاید یکی از دلایلی که قیمت این لپ تاپ نسبت به دو لپ تاپ دیگر بیشتر است نیز همین باشد. 

شاید اگر قرار باشد چند نفر به صورت همزمان روی یک پروژه طراحی کار کنند، لپ تاپی با نمایشگر PixelSense بیشتر به دردشان بخورد و هر طراحی بتواند کارش را آسان‌تر با طراحان دیگر به اشتراک بگذارد. در مورد لپ تاپ Surface Laptop Studio باید بگوییم هر چند نمایشگر آن از فناوری PixelSense پشتیبانی می‌کند اما اندازه آن 14.4 اینچ است که حدود 1.6 اینچ از نمایشگر دو لپ تاپ دیگر که در بالا معرفی کردیم کوچکتر است. همچنین وضوح تصویری این نمایشگر (1600*2560) در حد وضوح QHD است که در رده پایین‌تری نسبت به 4K قرار می‌گیرد اما همچنان برای کار طراحی مناسب است.  

البته از طرف دیگر، نمایشگر این لپ تاپ در بهترین کیفیت خود از سرعت بازآوری (ریفرش ریت) 120 هرتز پشتیبانی می‌کند و به همین دلیل عملکرد بهتری در نمایش حرکت‌ها دارد. این در حالی است که نمایشگر دو لپ تاپ دیگر با وجود کیفیت عالی تصویرشان در بالاترین وضوح تصویری خود (4K) تنها از ریفرش ریت 60 هرتز پشتیبانی می‌کنند. این بدان معناست که در ویرایش گرافیک متحرک (اصطلاحا موشن گرافیک) نمایشگر این لپ تاپ عملکرد بهتری خواهد داشت چون از نمایش تعداد فریم‌های بیشتری در واحد ثانیه پشتیبانی می‌کند. البته این به شرطی است که عملکرد این لپ تاپ‌ها را در بالاترین کیفیت تصویری‌شان با هم مقایسه کنیم. 

همچنین بنا به ادعای مایکروسافت، لپ تاپ‌های Surface از هر سری از فناوری Dolby Vision پشتیبانی می‌کنند و قادرند رنگ‌ها از جمله رنگ سیاه را با وضوح بیشتری نشان دهند البته به شرط آنکه در محتوای تصویری یا ویدیویی مورد نظر نیز از همین فناوری استفاده شده باشد. نمایشگر لپ تاپ Surface Laptop Studio نیز مانند لپ تاپ hp امکان چرخش 360 درجه‌ای دارد و می‌توان آن را از پشت به کیبورد لپ تاپ چسباند و به عنوان تبلت از آن استفاده کرد. همچنین قلم مخصوصی دارد که از آن می‌توان برای اجرای طرح‌های دستی استفاده کرد (قابل توجه طراحانی که کارشان با قلم و کاغذ است) و در اینجا جالب است بدانید به دلیل استفاده از فناوری PixelSense نه تنها از قلم مخصوص خود لپ تاپ بلکه از هر قلم یا قلم‌مویی می‌توان برای طراحی در این لپ تاپ استفاده کرد که البته ما این کار را توصیه نمی‌کنیم! 

اما از نمایشگر که بگذریم باید بگوییم قدرت سخت‌افزاری لپ تاپ Surface Laptop Studio چیزی مابین لپ تاپ ایسوس و اچ پی است که در بالا معرفی کردیم. پردازنده اصلی آن نسل یازدهم از پردازنده‌های Corei7 اینتل است که عملکردی در حد پردازنده لپ تاپ ایسوس (Ryzen 9 5900HX) دارد اما از پردازنده نسل دوازدهم لپ تاپ اچ پی تا حدودی ضعیف‌تر است. در مقابل این لپ تاپ همانند لپ تاپ ایسوس 32 گیگابایت حافظه رم از نوع DDR4 دارد در حالی که لپ تاپ اچ پی تنها 16 گیگابایت حافظه رم دارد. پردازنده گرافیکی این لپ تاپ نیز همانند لپ تاپ ایسوس GeForce RTX3050 Ti با چهار گیگابایت حافظه اختصاصی است که قبلا در مورد قدرت پردازش گرافیکی آن صحبت شد و البته حافظه ذخیره‌سازی آن نیز مثل لپ تاپ ایسوس، یک ترابایت از نوع SSD است. 

از لحاظ تعداد پورت‌ها باید بگوییم لپ تاپ Surface Laptop Studio از دو لپ تاپ ایسوس و اچ پی که معرفی کردیم عقب‌تر است. این لپ تاپ فقط دو پورت USB-C نسخه 4.0 دارد که از پورت‌های Thunderbolt 4 و Display 1.4 پشتیبانی می‌کنند اما پورت USB 3.0، USB 2.0 و HDMI ندارد که البته این مشکل را می‌توان با خرید تبدیل حل کرد. در مقابل، این لپ تاپ سه حسگر دارد که معمولا در گوشی‌های هوشمند دیده می‌شود. این سه حسگر عبارتند از حسگر میزان روشنایی محیط که می‌تواند به صورت خودکار میزان روشنایی صفحه نمایشگر را با توجه به میزان روشنایی محیط تنظیم کند؛ حسگر Gyroscope که می‌تواند با توجه به تغییر جهت قرارگیری صفحه نمایشگر (طولی یا عرضی) محتویات صفحه نمایشگر را بچرخاند و به صورت طولی یا عرضی نشان دهد و بالاخره حسگر Accelerometer که برای سنجش سرعت حرکت به کار می‌رود.

علاوه بر آنچه گفته شد این لپ تاپ کیبورد و تاچ‌پد راحتی هم دارد و آنطور که مایکروسافت ادعا کرده حسگرهای لمسی بیشتری در تاچ‌پد آن به کار رفته تا کار با آن راحت‌تر شود و جالب اینکه میزان حساسیت این حسگرها را نیز می‌توان به دلخواه تغییر داد. کیبورد این لپ تاپ علاوه بر راحتی دارای نور پشت‌زمینه هم هست که البته این ویژگی در دو لپ تاپ دیگر نیز وجود دارد. حسگر دیگری که در این لپ تاپ و البته لپ تاپ اچ پی به کار رفته حسگر تشخیص چهره از طریق وبکم است که در واقع یک امکان امنیتی است و در صورت استفاده از آن، قفل ویندوز تنها زمانی باز می‌شود که وبکم، چهره شما را به عنوان صاحب لپ تاپ تشخیص دهد.

سخن آخر

هر سه لپ تاپ معرفی شده در بالا از آخرین نسخه‌های بلوتوث و وای‌فای پشتیبانی کرده و با توجه به قدرت سخت‌افزاری که دارند برای مصارف دیگر همچون مصارف خانگی و اداری و همچنین بازی نیز مناسب هستند هرچند که اختصاصا برای بازی ساخته نشده‌اند. قدرت سخت‌افزاری هر سه برای کار طراحی حرفه‌ای مناسب و حتی بیش از حد نیاز است و نمایشگر هر سه نیز کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد که آن را برای کارهای طراحی مناسب می‌کند. 

اگر می‌خواهید کمتر هزینه کنید و صفحه نمایشگر لمسی هم نمی‌خواهید آنگاه لپ تاپ ایسوس بهترین انتخاب شما خواهد بود. اگر صفحه نمایشگر لمسی و قدرت پردازنده اصلی برایتان مهم است و می‌خواهید با قلم طراحی کنید لپ تاپ اچ پی را به شما پیشنهاد می‌دهیم و اگر می‌خواهید لپ تاپ‌تان کمی سبک‌تر باشد و صفحه نمایشگر آن چندلمسی باشد (یعنی در آن واحد چند نفر با آن کار کنند) لپ تاپ مایکروسافت انتخاب بهتری برای شما خواهد بود. در نهایت همه چیز به سلیقه و کاربری خاص شما برمی‌گردد. 

یک توصیه دوستانه!

شک نداشته باشید که لپ تاپی که برای کار طراحی حرفه‌ای مناسب است به دلیل داشتن سخت‌افزار بسیار قوی و نمایشگر باکیفیت قیمتی بالای 40 میلیون تومان دارد. اگر کسی به شما گفت کمتر هم می‌شود هزینه کرد مطمئن باشید که حرفش نادرست است. البته با لپ تاپ‌های ارزان‌تر هم می‌شود برنامه‌های سنگین گرافیکی را باز کرد و عکس یا فیلم هم ویرایش نمود اما عملکرد این لپ تاپ‌ها با لپ تاپ‌های مخصوص طراحی قابل مقایسه نیست چه از لحاظ قدرت پردازش چه از لحاظ کیفیت تصویر. اگر کارتان طراحی حرفه‌ای است لپ تاپ‌های ارزان‌تر فقط باعث اتلاف وقت و انرژی شما خواهند شد.

دیدگاه های کاربران (۲)
کاملیا فرزین (۵ شهریور ۱۴۰۳)
۵

بین سرفیس و اسپکتر HP موندم واقعا ولی سرفیس‌ها طراحی بهتری دارن.

ارسال پاسخ
یحیی کرمی (۷ آذر ۱۴۰۱)
۵

بنظرم برای منی که از دید یه طراح نگاه میکنم سری لپ تاپ Surface یکی از کامل‌ترین لپ تاپ هاس برای انجام طراحی
چون میتونید هم نمایشگرتون رو به حالت تبلت کنید هم لپ تاپ
و هم میتونید از کیبورد استفاده کنید هم قلم که خودم برای ریزه کاری‌ها از قلم استفاده میکنم

ارسال پاسخ
دیدگاه شما
مشاهده بیشتر
تاپ رایان ضمانت اصالت کالا
تاپ رایان ۷ روز ضمانت بازگشت وجه
تاپ رایان مشاوره رایگان
تاپ رایان پشتیبانی بر خط
تاپ رایان ارسال به کل کشور
تاپ رایان پرداخت در محل (تهران)