بین لذت بخش ترین حس های جهان، خرید یک مک بوک جدید با فرسنگ ها اختلاف بهترین حس دنیاست.
درست است که خود مک بوک خیلی فوق العاده است ولی چیزی که مرا به وجد می آورد کار کردن با یک کامپیوتر کاملا نو و خالی از هر اپلیکیشنی است. احتمالا مک بوک قبلی شما با کلی اپلیکیشن بلا استفاده پر شده و حالا که یک مک بوک جدید خریدید، خدا می داند که چه اپلیکیشن های جدیدی در دسترس هستند.
خب این مقاله در مورد همین است. بهترین اپلیکیشن های macOS که من تا حالا استفاده کرده ام و اغلب آنها در نیازهای روزمره مرا برطرف میکنند.
بدون هدر دادن وقت بیایید بهترین اپلیکیشن های macOS را ببینیم:
نرم افزار Alfred 4؛ وقتی می خواهید موثرتر باشید
در میان تمام اپلیکیشن هایی که من دارم Alfred جزو سه تا برترین هاست.اون یکی از اولین هایی بود که من بعد از خرید مک بوک پروی جدیدم دانلود کردم.
راحت ترین راه توصیف Alfred این است که بگوییم یک نوار جستجو است ولی این حق مطلب را ادا نمی کند. در خیل عظیم میانبرها و اضافات اپلیکیشن ها، Alfred شما را قادر می سازد که با چند کلید تقریبا همه کار کنید.
می خواهید یک فیلم خاص را در IMDB جستجو کنید؟ یا کلیپ بوردتان را مدیریت کنید؟ شاید پخش کننده موسیقی تان را کنترل کنید؟ Alfred تمام اینها و کلی کار دیگر هم برایتان انجام می دهد. صرفا آن را یک اپلیکیشن ضروری برای macOS نامیدن قدر ناشناسی در مقابل تمام کارهایی است که برای من انجام می دهد.
نرم افزار CleanShot X؛ برای فیلم و عکس گرفتن از بازی هایتان
ببینید، درست است که ابزار خود macOS در این مورد هیچ مشکلی ندارد و حتی اپل آن را با انتشار Mojave بشدت بهبود بخشیده است، با این وجود، حتی نزدیک به قدرت CleanShot X هم نشده اند.
این نرم افزار مملو از ویژگی هاست، اما چیزهای ساده وجود آن را ضروری می کنند. مثلا وقتی که یک عکس می گیرید، نرم افزار به شما اجازه می دهد که آن را همان لحظه سیو یا کپی کنید. همچنین نوشته های اضافه شده به عکس را بصورت یکپارچه با عکس ارائه می دهد. همچنین به آپشن های بسیاری برای فیلمبرداری از صفحه تان دسترسی دارید.
CleanShot X یکی از آن نرم افزارهایی است که باید با آن کار کنید تا متوجه امکاناتش شوید. پس اگر از کسانی هستید که از صفحه تان زیاد عکس و فیلم می گیرید، امتحان کردن این اپلیکیشن را به خودتان بدهکارید.
نرم افزار Amphetamine؛ برای جلوگیری از خاموش شدن های گهگاهی صفحه نمایش
وقت هایی هست که نمیخواهید مک بوکتان طبق تنظیمات قبلی به حالت sleep برود (برای من در حالت استفاده از باطری بر روی ۵ دقیقه تنظیم شده است). خب،راه حل چیست؟ تغییر مداوم تنظیمات؟ نه، خیلی ممنون از کمکتان. Amphetamine این مشکل را حل می کند.
این نرم افزار در تسک بار شما جای می گیرد و می توانید آن را بر روی روشن ماندن دائمی و یا زمانهای مورد نظر خود تنظیم کنید. این نرم افزار برای این مشکل اعصاب خردکن به طور شگفت انگیزی قدرتمند است و من آن را بشدت مفید یافته ام. دیگر لازم نیست برای نگاه کردن به یک دستور پخت مدام با انگشتم صفحه را روشن نگه دارم.
همچین این نرمافزار، کاملا رایگان است.
نرم افزار Bear؛ برای یادداشت های شما
من سالها از استفاده کنندگان Evernote بودم ولی دو مشکل اصلی وجود داشت: تورم ویژگیها ( زیاد بودن ویژگی های غیر کاربردی ) و هزینه.
اساساً من به یک نرم افزار یادداشت نویسی که سریع و یکپارچه کار کند، نیاز داشتم.Evernote کلی ویژگی دارد ( اسکن اسناد، برش از وب سایتها، جستجو در فایلهایPDF ) که به همین دلیل باعث کند بودن آن می شد، حتی بر روی کامپیوتر رده بالای من.
راستی، سالی ۶۰ پوند (۶۸ دلار) هم هزینه داشت.
خب، اخیرا تصمیم گرفتم به Bear روی بیاورم و از این بهتر نمیشد. این نرمافزار سریع، جذاب و روان است. واقعا هم خوب کار می کند. سیستم تگ کردن ملموس و بدون اضافه کاری است. تنها نکته منفی که دیدم این است که فقط بر روی دستگاه های اپل کار می کند و از iCloud sync برای اجرایش استفاده می کند، یعنی شما همواره بایستی به یک اپل اکانت یکسان بر روی تمام دستگاه ها متصل باشید.
جدا از این مورد Bear یک نرمافزار یادداشت نویسی زیبا است که هر کاری که من از این دست نرم افزار ها انتظار دارم انجام می دهد و نسخه پرمیوم آن فقط سالانه ۱۵ دلار هزینه دارد.
نرم افزار Scrivener؛ برای یادداشت های طولانی
در حالی که Bear برای متون کوتاه و یا متوسط فوق العاده است برای متون طولانی ساخته نشده است. ولیScrivener چرا.
اگر بر روی یک رمان، نمایشنامه، مقاله و یا هر متن بلند دیگری کار می کنید، Scrivener اپلیکیشن ایده آل شماست. اون پر از ویژگی هاست ولی آنها را بسیار مناسب ارائه می دهد.
به بیان دیگر Scrivener بعنوان یک پردازشگر ساختار کلمات کار میکند، اما تمام کارهای یک اپلیکیشن برنامه ریزی و استوری بردینگ را هم به طور کامل انجام می دهد. این روزها بدون اون نمیتوانم زندگی کنم.
در ضمن من عاشق نرمافزارهای خریدنی و نه اشتراکی هستم و Scrivener 3 با ۴۵ دلار قابل خرید است.
محصول مرتبط : مک بوک 2022
نرم افزار Filebot؛ برای نام گذاری فایل هایتان
قدیم ها نامگذاری فایلهای ویدئویی یک کابوس بود. چه عصرهایی که پای کپی کردن دستی اسم اپیزودهای سریالها از ویکیپدیا تلف نشد ( اینکه سریالها چی بودن به خودم مربوطه ).
Filebot را خدا برای حل این مشکلات فرستاد. این اپلیکیشن به شما اجازه میدهد که فایلها را به صورت گروهی با استفاده از چندین پایگاه داده آنلاین مربوط به فیلم و سریال نامگذاری کنید.
برای هر کسی که یک Plex media server دارد،Filebot به قدری واجب است که اصلا زندگی قبلی بدون آن قابل تحمل نخواهد بود.
نرم افزار XLD؛ برای کم کردن حجم فایل های تصویری بدون افت کیفیت
این یک انتخاب خاص است.
اما اگر دنبال یک اپلیکیشن برای تبدیل فایلهای موسیقی lossless به فرمتهایی مانند MP3s, AAC, Ogg Vorbis و غیره هستید،این نرمافزار برای شماست.
هم رایگان است و هم فوق العاده کار میکند.
بهترین نرم افزارهای رایگان برای macOS
به پایان این مطلب رسیدیم ولی لیست نرم افزارهای رایگان و فوق العاده MAC به همینجا ختم نمی شود. به جز این نرم افزارهای پولی هم وجود دارند که با صرف کمی هزینه می توانیم از آن بهره ببریم ولی از شما می خواهیم بهترن نرم افزارهایی که بر روی MAC خود نصب کرده اید را در همینجا معرفی کنید تا بتوانیم از لپ تاپ چند میلیون تومانی خود بهتر استفاده کنیم.