لپ تاپ ایسوس یا ایسر؟ (مقایسه لپ تاپ ایسوس و ایسر)

لپ تاپ ایسوس یا ایسر؟ (مقایسه لپ تاپ ایسوس و ایسر)

مقایسه لپ تاپ ایسر و ایسوس

تفاوت لپ تاپ ایسوس و لپ تاپ ایسر در چیست؟ کدام بهتر است و کدام به درد چه گروهی از کاربران می‌خورد؟ شاید مطرح کردن این سوالات به طور کلی کار درستی نباشد چون از یک طرف هر کدام از این برندها لپ تاپ‌هایی تولید کرده که به درد مصارفی خاص مثلا مصارف عمومی، طراحی یا بازی می‌خورد و از طرف دیگر بیشتر قطعات اصلی به کار رفته در لپ تاپ (به جز مادربرد) همچون پردازنده اصلی، پردازنده گرافیکی، حافظه رم و حافظه ذخیره‌سازی اساسا ساخت شرکت‌های دیگر است و این برندها فقط از این قطعات در لپ تاپ‌هایشان استفاده می‌کنند نه اینکه آنها را خودشان تولید کنند بنابراین از این لحاظ هیچ تفاوتی با هم ندارند. 

اما اگر بگوییم کلا با هم تفاوتی ندارند باز هم حرف اشتباهی است چرا که بخش‌های دیگر لپ تاپ مثل مانیتور، کیبورد لپ تاپ، تاچ‌پد و باتری لپ تاپ و مواردی همچون خنک‌سازی قطعات داخلی لپ تاپ، امنیت، باریکی و قابل حمل بودن در اختیار تولیدکننده لپ تاپ است و اتفاقا در همین زمینه‌هاست که تولیدکنندگان لپ تاپ به شدت در حال رقابت با یکدیگرند. بنابراین مقایسه دو برند تولیدکننده لپ تاپ از جهاتی که در بالا ذکر شد و مشخص کردن اینکه کدام بر دیگری برتری دارد، امکان‌پذیر است. در مورد دو برند ایسوس و ایسر باید بگوییم ایسوس به غیر از قیمت در سایر موارد از ایسر جلوتر است که در زیر به طور مفصل به آن خواهیم پرداخت. اما قبل از آن نیم‌نگاهی هم به توجه این دو برند به انواع کاربری داشته باشیم.

 

توجه به انواع کاربری

تنها موردی که شاید بتوان گفت این دو برند در حد یکدیگرند همین مورد (توجه به انواع کاربری) است. ایسوس لپ تاپ‌های سری VivoBook خود را برای مصارف عمومی، لپ تاپ‌های ZenBook را به عنوان لپ تاپ‌های میان‌رده با قدرت سخت‌افزاری نسبتا بالا، لپ تاپ‌های ProArt StudioBook را برای طراحان، لپ تاپ‌های ExpertBook را مقاوم در برابر شرایط سخت و نامهربان و لپ تاپ‌های سری ROG و سری TUF خود را برای گیمرها تولید کرده است. همچنین لپ تاپ‌های این شرکت با قابلیت تبدیل شدن به تبلت (اصطلاحا 2-in-1) با کلمه اختصاری Flip و لپ تاپ‌های دو نمایشگره آن که بیشتر به درد طراحان می‌خورند با کلمه اختصاری Duo تولید می‌شوند (این لپ تاپ‌ها به غیر از نمایشگر اصلی دارای نمایشگری باریک در زیر نمایشگر اصلی هستند). 

در مقابل، ایسر برای کاربری عمومی لپ تاپ‌ ایسر Aspire، برای شرایط سخت و نامهربان لپ تاپ‌های Enduro، برای طراحان لپ تاپ‌های ConceptD، برای مصارف کاری و اداری لپ تاپ‌های Extensa و برای گیمرها دو ایسر سری Nitro و Predator را تولید کرده است. همچنین لپ تاپ‌های سبک و قابل‌حمل این شرکت تحت عنوان Swift، لپ تاپ‌های به اصطلاح سفری آن (مناسب برای مسافران) تحت عنوان TravelMate و لپ تاپ‌های قابل تبدیلش به تبلت (اصطلاحا 2-in-1) تحت عنوان Spin تولید می‌شوند. ایسر یک سری لپ تاپ دیگر هم تولید می‌کند و آن هم لپ تاپ‌های سری Porsche Design است که همانطور که از اسمش مشخص است در طراحی آن از طراحی ماشین پورشه الهام گرفته شده و پشت صفحه نمایشگر آن به جای فلز یا پلاستیک از فیبر کربن ساخته شده است. 

اما جالب است بدانید با اینکه تمام سری‌های لپ تاپ ایسوس کمابیش در بازار ایران موجودند در حال حاضر از ایسر تنها لپ تاپ‌های سری Aspire،  Nitroو Predator هستند که به وفور در بازار ایران یافت می‌شوند؛ لپ تاپ‌های سری TravelMate و Extensa در بازار ایران هستند اما کمیابند و لپ تاپ‌های سری Enduro، ConceptD، Spin‌ و Porsche Design حداقل در حال حاضر در بازار ایران موجود نیستند و اگر هم بتوانید مدلی از آنها را پیدا کنید به احتمال زیاد دست دوم یا استوک خواهد بود. بنابراین باید بگوییم در عمل، لپ تاپ‌های ایسوس در مقایسه با لپ تاپ‌های ایسر در بازار ایران حضور پررنگ‌تری دارند و احتمال آنکه بتوانید لپ تاپ موردنظرتان را از بین لپ تاپ‌های ایسوس پیدا کنید بیشتر است. خب! بیایید نگاهی هم بیاندازیم به تفاوت لپ تاپ ایسوس و ایسر از لحاظ ابداعات و فناوری‌های به کار رفته در آنها. 

مقایسه مانیتور لپ تاپ ایسر و ایسوس 

اگر سری به وبسایت‌های ایسر و ایسوس بزنید و به بخش لپ تاپ‌ها بروید خواهید دید که ایسوس توضیحات مفصل‌تر و دقیق‌تری راجع به انواع لپ تاپ‌هایش داده اما ایسر به توضیحات کلی و کوتاه بسنده کرده است. این خود نشان‌دهنده آن است که ایسر در مقایسه با ایسوس از فناوری‌ها و ابداعات کمتری در لپ تاپ‌هایش استفاده کرده است. به عنوان مثال در توضیحات مربوط به نمایشگر لپ تاپ‌ ایسر تقریبا هیچ اشاره‌ای به فناوری‌های به کار رفته در آنها نشده است. تنها چیزی که به آن اشاره شده آن است که لپ تاپ‌های گیمینگ این شرکت از سری Nitro از سرعت بازآوری تصویر (ریفرش ریت) 144 تا 165 هرتز پشتیبانی می‌کنند که برای گیمینگ حرفه‌ای کافی است ولی برای گیمینگ آنلاین همانطور که می‌دانید به ریفرش ریت 300 هرتز نیاز است. 

البته لپ تاپ‌های ایسر سری Predator همانند برخی از لپ تاپ‌های گیمینگ ایسوس از سری ROG Strix از ریفرش ریت 360 هرتز پشتیبانی می‌کنند که هم برای گیمینگ حرفه‌ای و هم گیمینگ آنلاین کافی است. اما در مورد لپ تاپ‌های ایسوس باید بگوییم علاوه بر آنکه از ریفرش ریت‌های مذکور پشتیبانی می‌کنند از دو فناوری Dolby Vision و Adaptive Sync و همچنین استاندارد Nebula در برخی از آنها استفاده شده است (بسته به سری و نوع لپ تاپ متفاوت است ولی در بیشتر لپ تاپ‌های گیمینگ این شرکت از آنها استفاده شده است).


 

به طور خلاصه باید بگوییم استفاده از فناوری Dolby Vision باعث می‌شود نمایشگر عملکرد بهتری در نمایش ویدیوهایی داشته باشد که از فناوری طیف پویای وسیع (HDR) پشتیبانی می‌کنند. فناوری Adaptive Sync بین تعداد فریم‌های دریافتی از پردازنده و فریم‌های قابل‌نمایش توسط نمایشگر توازن ایجاد کرده و به قول معروف مانع از پارگی (Tearing) در تصویر می‌شود. برای اطلاع شما باید بگوییم مقصود از پارگی در تصویر به وجود آمدن خطوط عمودی در تصویر یا بخش‌هایی از آن است که به دلیل ناهماهنگی بین تعداد فریم‌های دریافتی از کارت گرافیک و فریم‌های نمایش داده شده توسط نمایشگر اتفاق می‌افتد. 

در نهایت باید بگوییم استفاده از استاندارد Nebula در نمایشگر برخی از لپ تاپ‌های ایسوس (به طور خاص لپ تاپ‌های گیمینگ این شرکت) باعث شده تا نمایشگر در نمایش رنگ‌های تیره و روشن بهتر عمل کند یا به عبارت دیگر رنگ‌های تیره را تیره‌تر و رنگ‌های روشن را روشن‌تر نشان دهد که به کیفیت بهتر تصویر خواهد انجامید. 

مقایسه کیبورد، تاچ‌ پد و لولا لپ تاپ ایسر و ایسوس 

در کیبورد لپ تاپ‌های ایسوس از دو فناوری Overstroke‌ و Stealth Type‌ استفاده شده که اولی باعث نرم‌تر شدن دکمه‌های کیبورد و عملکرد بهتر آنها هنگام لمس شدن‌شان می‌شود و دومی مانع از سر و صدای زیاد کیبورد هنگام کار یا بازی با آن می‌شود. همانطور که می‌بینید هر دو این فناوری‌ها در کارهای تایپی سنگین و همچنین بازی می‌توانند مفید واقع شوند. در کیبورد برخی از لپ تاپ‌های ایسر مثل بسیاری دیگر از لپ تاپ‌ها از فناوری سوییچ قیچی‌مانند (Scissor Switch) استفاده شده که باعث شده اولا ضخامت دکمه‌های کیبورد کمتر شود، ثانیا دکمه‌ها با کوچکترین لمسی، عمل کنند و کار با آنها آسان‌تر شود و ثالثا به دلیل ضخامت کمتر، گرد و غبار کمتری نیز به زیر دکمه‌ها نفوذ کرده و لذا عملکرد آنها در درازمدت بهتر خواهد بود. 

در مورد تاچ‌پد لپ تاپ‌های ایسوس و ایسر باید بگوییم در هر دو این برندها تاچ‌پد لپ‌تاپ از جنس شیشه بوده و کار با آن بسیار راحت‌تر است ضمن اینکه این تاچ‌پدها در بیشتر موارد از فرمان‌های چندلمسی نیز پشتیبانی می‌کنند. لیکن در تاچ‌پد لپ تا‌پ‌های ایسر همانند نمایشگر برخی از لپ تاپ‌های این برند (به طور خاص سری ConceptD) از فناوری ضدخش Corning Gorilla استفاده شده که مانع خش افتادن روی شیشه نمایشگر یا تاچ‌پد می‌شود. همانطور که می‌دانید این فناوری در نمایشگر گوشی موبایل هوشمند و تبلت‌ها به کار می‌رود و با وجود آن، دیگر می‌توان تا حد زیادی از سالم ماندن صفحه نمایشگر مطمئن بود.

 


اما یکی از ابتکارات جالبی که ایسر در لپ تاپ‌های سری ConceptD خود داشته ابتکار در لولا و نحوه قرارگیری نمایشگر نسبت به بدنه لپ تاپ است. لولای این سری از لپ تاپ‌های ایسر کاملا منعطف است و امکان چرخش 360 درجه‌ای آن وجود دارد طوری که می‌توان نمایشگر را از پشت به کیبورد و بدنه اصلی لپ تاپ چسباند و از آن به عنوان تبلت استفاده کرد. البته هر برندی از لپ تاپ دارای سری خاصی است که این قابلیت را دارد مثلا بین لپ تاپ‌های ایسوس، آنهایی که کلمه Flip در نامشان به کار برده شده این قابلیت را دارند. 

اما لپ تاپ‌های سری ConceptD ایسر یک قابلیت دیگر هم دارند که تقریبا در هیچ برند دیگری وجود ندارد و آن هم اینکه نمایشگر لپ تاپ از وسط با یک لولا به قاب پشتی خود متصل شده و لذا قابل چرخش و حرکت روی این لولاست طوری که امکان نگه داشتن آن در شش حالت و زاویه مختلف وجود دارد. مثلا می‌توان نمایشگر را به قاب پشتی خود تکیه داد طوری که با زاویه رو به بالا قرار بگیرد و از پایین روی کیبورد را بپوشاند. این حالت برای فیلم دادن یا کار با صفحه نمایش لمسی مناسب است؛ یا اینکه می‌توان با یک چرخش 360 درجه‌ای نمایشگر، روی آن را به سمت دیگر چرخاند. این حالت برای زمانی مناسب است که بخواهید محتویات صفحه نمایشگر را به افرادی نشان دهید که مقابل شما نشسته‌اند بدون آنکه مجبور باشید خود لپ تاپ را بچرخانید. 

مقایسه خنک‌سازی قطعات داخلی لپ تاپ لپ تاپ ایسر و ایسوس 

در این زمینه باید بگوییم ایسوس تا حدودی از ایسر جلوتر است. هر دوی این برندها از فن‌های مخصوص به خود برای خنک‌سازی لپ تاپ‌هایشان استفاده می‌کنند. ایسر نام فن‌هایش را فن‌های سه بعدی AeroBlade گذاشته و در سایتش متذکر شده که این فن‌ها دارای طراحی خاصی هستند که عملکردشان را بهتر کرده اما توضیح بیشتری در این مورد نداده است. در مقابل، ایسوس مشخصا به این نکته در وبسایتش اشاره کرده که پره فن‌های ایسوس از لحاظ ضخامت و شکل با یکدیگر تفاوت دارند تا هم هوای بیشتری را به جریان بیاندازند و هم صدای کمتری تولید کنند. آنطور که خود ایسوس گفته از فناوری 0dB Technology در این فن‌ها استفاده شده تا زیر بار سنگین‌ترین کارها که فن‌ها باید با تمام قدرت کار کنند، کمترین صدا تولید شود.

ایسر از فناوری Vortex Flow در لپ تاپ‌هایش استفاده کرده که به گفته خود این شرکت باعث گردش بهتر هوا در لپ تاپ و در نتیجه دفع بهتر گرما از آن می‌شود اما باز هم به طور خاص به این نکته اشاره نشده که این کار چطور انجام می‌شود هر چند تا آنجایی که ما می‌دانیم در لپ تاپ‌های ایسر هم همانند برندهای دیگر از مجراهای دفع گرما برای این کار استفاده می‌شود اما باز هم دقیقا نمی‌دانیم تعداد آنها در لپ تاپ‌های ایسر چند تاست. در لپ تاپ‌های ایسوس نه تنها از مجراها بلکه از محفظه‌های دفع گرما نیز استفاده می‌شود که مزیت‌شان نسبت به مجراهای دفع گرما آن است که می‌توانند گرما را سریعتر و به جای یک جهت در جهات مختلف دفع کنند. همچنین تعداد مجراهای دفع گرما در لپ تاپ‌های ایسوس معمولا بین 4 تا 6 مجراست. 


 

در لپ تاپ‌های گیمینگ ایسوس یک ابتکار دیگر هم برای دفع گرما انجام گرفته و آن هم اینکه در اطراف دکمه‌های W، S، D و A فضای بیشتری برای ورود هوای سرد در نظر گرفته شده تا بدین ترتیب این دکمه‌ها که در بازی‌ها کاربرد زیادی دارند در استفاده طولانی‌مدت بیش از حد گرم نشده و باعث اذیت نوک انگشتان شما نشوند. این در حالی است که هیچ ترفند مشابهی در لپ تاپ‌های ایسر برای خنک‌سازی سطح لپ تاپ به کار نرفته است. اما باید به این نکته هم اشاره کنیم که در برخی از لپ تاپ‌های گیمینگ هر دو برند از فلز مایع برای خنک‌سازی پردازنده اصلی استفاده می‌شود که می‌تواند دمای آن را تا 15 درجه سانتی‌گراد کاهش دهد.

مقایسه امنیت لپ تاپ ایسر و ایسوس

شاید برای یک کاربر عادی، امنیت چندان مهم نباشد اما وقتی صحبت از مصارف اداری و صنعتی می‌شود بدون شک لپ تاپ شما می‌تواند حاوی اطلاعاتی باشد که به هیچ عنوان نباید در اختیار دیگران به خصوص رقبایتان قرار بگیرند. امروزه در لپ تاپ‌هایی که برای مصارف مذکور ساخته می‌شوند از راهکارهای امنیتی مختلفی استفاده می‌شود و در این میان ایسوس و ایسر نیز از رقبای خود عقب نبوده‌اند.

به طور خاص در لپ تاپ‌های صنعتی این دو شرکت یعنی لپ تاپ‌های سری ExpertBook ایسوس و لپ تاپ‌های سری Enduro ایسر از راهکارهای امنیتی مختلفی استفاده شده است که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: حسگر اثر انگشت، استفاده از فناوری TPM (Trusted Protocol Module) که راهکاری سخت‌افزاری برای محدود کردن دسترسی به بخش‌ها و کارکردهای مختلف لپ تاپ از طریق کلیدهای رمزنگاری‌شده (انکریپت‌شده) است، استفاده از درایوهای SSD با قابلیت رمزنگاری (انکریپت) سرخود در لپ تاپ‌های ExpertBook ایسوس و درایوهای HDD با امکان محافظت با گذرواژه در لپ تاپ‌های Enduro ایسر و بالاخره استفاده از قفل فیزیکی لپ تاپ در هر دوی این سری‌ها که با آن می‌شود لپ تاپ را به یک میله یا پایه میز بست و مانع از سرقت آن شد!



البته یک قابلیت امنیتی دیگر در هر کدام از این سری‌ها وجود دارد که آن دیگری فاقد آن است. در لپ تاپ‌های Enduro ایسوس نرم‌افزاری به نام AEMS (Acer Enduro Management Suite) وجود دارد که با استفاده از آن می‌توان لپ تاپ‌های دیگر Enduro را که همین نرم‌افزار در آنها نصب است از راه دور کنترل کرد. این کنترل شامل کنترل پورت‌ها، مدیریت سخت‌افزار و نرم‌افزارهای نصب شده در آنها و حتی دسترسی به بخش بایاس (Bios) و آپدیت ویندوز در آنها می‌شود. 

در مقابل، در لپ تاپ‌های ExpertBook ایسوس امکان ورود (لاگین) دو مرحله‌ای وجود دارد که در مرحله دوم ورود، کاربر باید کلید رمزنگاری‌شده (انکریپت‌شده) روی یک حافظه SSD را از طریق شیار کارت‌خوان در اختیار لپ تاپش قرار دهد که یک راهکار امنیتی بسیار ایمن است و بدین ترتیب هیچ کس به غیر از صاحب لپ تاپ نمی‌تواند وارد سیستم شود (لاگین کند).

ملاحظات دیگر

هم لپ تاپ‌های ایسوس و هم ایسر از استاندارد Intel Evo پشتیبانی می‌کنند البته نه تمام سری‌هایشان؛ در لپ تاپ‌های ایسر سری Swift و در لپ تاپ‌های ایسوس سری VivoBook و ZenBook. اساسا استاندارد Intel Evo استانداردی معرفی‌شده از طرف اینتل برای لپ تاپ‌های سبک و قابل حمل است و بر اساس آن، لپ تاپی با نمایشگر Full HD باید از Wifi 6.0 پشتیبانی کند و دارای پورت‌های Thunderbolt 4 و USB-C‌ با قابلیت شارژ باشد. باطری چنین لپ تاپی باید بتواند تا 9 ساعت یا بیشتر لپ تاپ را روشن نگه دارد و دارای قابلیت شارژ سریع نیز باشد طوری که بتوان با نیم ساعت شارژ آن تا 4 ساعت از لپ تاپ کار کشید. همچنین در صورتی که لپ تاپ در حالت "خواب" باشد باید بتواند در کمتر از یک ثانیه روشن شود یا به اصطلاح از خواب بیدار شود! 

موضوع دیگری که باید به آن توجه کرد آن است که برخی از لپ تاپ‌های ایسوس و ایسر، به طور خاص آنهایی که برای مصارف کاری و طراحی ساخته شده‌اند مثل سری ExpertBook ایسوس و سری ConceptD ایسر دارای تاییدیه ISV (Independent Software Vendors) هستند که در واقع نشان می‌دهد سخت‌افزار یک لپ تاپ در اجرای نرم‌افزارهای سنگین طراحی و مهندسی همچون نرم‌افزارهای شرکت ادوب مثل ادوب فتوشاپ و ادوب پرمیر، Autocad، Autodesk، Solidworks و Creo عملکردی قابل‌قبول و در حد انتظار داشته است. وجود این تاییدیه برای یک لپ تاپ می‌تواند خیال طراحان و مهندسان را از اجرای خوب و روان نرم‌افزارهای موردنیازشان در آن لپ تاپ راحت کند.

لپ تاپ asus یا acer؟ این بار ایسر!

تنها در زمینه تولید لپ تاپ‌های صنعتی که استحکام و به اصطلاح جان‌سخت بودن لپ تاپ به دلیل شرایط سخت کاری یا آب و هوایی اهمیت زیادی دارد، ایسر تا حدودی از ایسوس جلوتر بوده است. این را به راحتی و با یک نگاه ساده به لپ تاپ‌های سری Enduro ایسر و لپ تاپ‌های ExpertBook ایسوس می‌توان فهمید. ایسوس بیشتر بر قدرت سخت‌افزاری مناسب محیط‌های کاری و خنک‌سازی سری ExpertBook خود متمرکز بوده در حالی که سری Enduro ایسر علاوه بر داشتن قدرت سخت‌افزاری بالا از لحاظ استحکام، چند قدم از لپ تاپ‌های مشابه خود از برند ایسوس جلوتر بوده است.

لپ تاپ‌های سری Enduro ایسر بدنه‌ای بسیار محکم و ظاهری یغور دارند که حتی با یک نگاه ظاهری به آنها می‌توان تفاوت‌شان را با سری ExpertBook ایسوس متوجه شد. در واقع این لپ تاپ‌ها با استانداردهای نظامی ساخته شده‌اند و در برابر ضربه، افتادن از بلندی، شرایط سخت کاری و حتی شرایط سخت آب و هوایی نیز مقاومند. جالب است بدانید فنی که در این سری از لپ تاپ‌های ایسر استفاده شده به گونه‌ای طراحی شده که می‌تواند مانع ورود آب به لپ تاپ شود و لذا می‌توان گفت این سری تا حدودی ضدآب نیز هست. 

 

از طرفی روکش استفاده شده در این لپ تاپ‌ها هم ضدباکتری است که آنها را تبدیل به انتخاب خوبی برای استفاده در محیط‌های بیمارستانی کرده است. همچنین از فناوری Corning Gorilla در نمایشگر این لپ تاپ‌ها استفاده شده که مانع خش افتادن روی شیشه صفحه نمایشگر می‌شود و بالاخره اینکه میزان روشنایی صفحه نمایشگر را می‌توان تا 450 nits‌ افزایش داد و از لپ تاپ در محیط‌های سرباز با نور زیاد نیز استفاده کرد. البته باید بگوییم در این یک مورد خاص، لپ تاپ ExpertBook جلوتر است چرا که میزان روشنایی صفحه نمایشگر آن می‌تواند تا 500 nits افزایش پیدا کند اما در سایر موارد ذکر شده که مربوط به مقاومت و استحکام لپ تاپ هستند لپ تاپ Eunduro انتخاب بهتری است. 

50 nits اختلاف فاحشی نیست و می‌توان گفت نمایشگر این دو سری تقریبا عملکرد یکسانی در محیط‌های پرنور دارند اما لپ تاپ‌های سری ExpertBook ایسوس از لحاظ استحکام بدنه و مقاومت در برابر شرایط سخت محیطی به پای لپ تاپ‌های Enduro ایسر نمی‌رسند و اگر این موارد برای شما مهمند باید بگوییم لپ تاپ ایسر انتخاب بهتری برای شماست هر چند که هیچ کدام از این دو سری در حال حاضر در بازار ایران موجود نیستند و اگر بخواهید باید دست دوم یا استوک آنها را بخرید.

سخن آخر

دیگر شاید اگر کسی از شما بپرسد "لپ تاپ ایسوس خوبه یا ایسر؟" یا "لپ تاپ ایسوس بخرم یا ایسر؟" می‌توانید جوابش را بدهید! به طور قطع ایسوس انتخاب بهتری است چرا که از فناوری‌های مختلفی مخصوصا در نمایشگر لپ تاپ‌های خود و همچنین خنک‌سازی آنها استفاده کرده است در حالی که ایسر حرف زیادی برای گفتن در این زمینه‌ها ندارد یا بهتر است بگوییم ابداعی نداشته که جالب توجه باشد. اگر مصارف صنعتی را کنار بگذاریم باید بگوییم ایسوس در تمام زمینه‌ها چند قدم جلوتر بوده هر چند که ایسر هم اینجا و آنجا ابتکارات کوچکی از خود نشان داده است. به هر حال حتی در بازار ایران هم برند ایسوس شناخته‌شده‌تر از ایسر است و سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داده است.

البته نباید از نظر دور داشت که لپ تاپ‌های ایسر همانند لپ تاپ لنوو به طور نسبی قیمت کمتری در مقایسه با لپ تاپ‌های ایسوس دارند و شاید تعجب کنید ولی گران‌ترین لپ تاپ گیمینگ ایسر از سری Predator قیمتی در حد 50 میلیون تومان دارد در حالی که قیمت بعضی از لپ تاپ‌های گیمینگ ایسوس به 100 میلیون تومان یا حتی بیشتر هم می‌رسد.

دیدگاه های کاربران (۱)
حامد صیادی (۵ شهریور ۱۴۰۳)
۵

ایسر همیشه زیر سایه ایسوس مونده با اینکه واقعا ضعیف نیست.

ارسال پاسخ
دیدگاه شما
مشاهده بیشتر
تاپ رایان ضمانت اصالت کالا
تاپ رایان ۷ روز ضمانت بازگشت وجه
تاپ رایان مشاوره رایگان
تاپ رایان پشتیبانی بر خط
تاپ رایان ارسال به کل کشور
تاپ رایان پرداخت در محل (تهران)