سیر تکامل گوشی‌های پیکسل گوگل از 2016 تا کنون

سیر تکامل گوشی‌های پیکسل گوگل از 2016 تا کنون

وقتی به خرید گوشی اندرویدی فکر می کنید، احتمالاً سری Pixel گوگل اولین سری نیست که به ذهن شما خطور می کند. با وجود اینکه گوگل یک غول فناوری است، سهم بازار گوشی های هوشمند گوگل تقریباً ناچیز است. البته زیاد هم غیرمنطقی نیست زیرا گوگل یک شرکت سخت افزاری نیست، بلکه یک شرکت نرم افزاری است.

حالا به نظر می رسد که گوگل با محصول جدید خود یعنی گوگل پیکسل 6 ظاهراً به فکر تغییر بازی است، این شرکت قصد دارد مقداری پا را فراتر بگذارد.

2016: اولین تلفن تمام گوگلی

از نظر فنی، اولین گوشی همراه گوگل Google Pixel نبود بلکه Nexus One بود. این محصول در سال 2010 توسط HTC تولید شد. در واقع ، کل سری Nexus با همکاری مارک های دیگر مانند HTC ، Samsung ، LG ، Motorola و Huawei ساخته شد.

Pixel و Pixel XL که در سال 2016 عرضه شدند ، اولین تلفن های هوشمند داخلی گوگل بودند که با اندروید 7.1 عرضه شد. از همان ابتدا، رویکرد گوگل به Pixel بسیار واضح بود: نرم افزار تمیز، دوربین عالی و فضای ابری نامحدود برای Google Photos .

برای مدت طولانی ، خانواده پیکسل بهترین گوشی های دوربین دار بودند که می توانستید بخرید. Pixel با رنگهای عالی ، جلوه بوکه دقیق ، محدوده دینامیکی بالا و آن ظاهر مطمئن با کنتراست بالا ، همه چیز را داشت.

سیر تکامل گوشی‌های پیکسل گوگل از 2016 تا کنون

2017: پیکسل پاندا

Pixel 2 و Pixel 2 XL باز هم بهترین گوشی های اندرویدی موجود در بازار در آن زمان بودند. نسخه پیکسل 2 ایکس ال با طراحی سیاه و سفید که توسط بسیاری به نام "پیکسل پاندا" شناخته می شود، عرضه شد.

خانواده پیکسل 2 دارای اندروید 8.0 بودند و این اولین بار بود که پیکسل تثبیت کننده با کیفیت تصویر را در ماژول دوربین اصلی ارائه می داد. حافظه اصلی به جای 32 گیگابایت در نسخه قبلی به 64 گیگابایت افزایش یافت.

با این حال، عمر باتری در خانواده Pixel 2 هنوز قدرتمند نبود. پیکسل 2 دارای ظرفیت 2700 میلی آمپر ساعت بود (اولین پیکسل دارای 2770 میلی آمپر ساعت بود) ، در حالی که پیکسل 2 ایکس ال با ظرفیت 3520 میلی آمپر ساعت (Pixel XL 3450 میلی آمپر ساعت) افزایش ظرفیت کمی نسبت به نسخه قبل داشت. دکمه پاور رنگی کناری هم جلوه خاصی به طراحی آن بخشیده بود.

2018: بریدگی وان حمام 

خانواده پیکسل 3 با دو دستگاه در سال 2018 راه اندازی شد: وانیل پیکسل 3 و پریمیوم پیکسل 3 ایکس ال. در سال 2019، گوگل خانواده Pixel 3 را باPixel 3a محصولات مقرون به صرفه خود ترکیب کرد.

گوشی Pixel 3 XL به دلیل شکاف غول پیکر بالای صفحه نمایش، بدترین طراحی میان محصولات گوگل بود و گاهی طرفداران با توجه به عرض و شکل کمیک بزرگش ، آن را " وان حمام" می نامیدند.

اگر چه طراحی Pixel 3 XL جذاب نبود، اما این محصول پیشرفت های قابل توجهی داشت. خانواده پیکسل 3 دارای استاندارد IP68 ، تراشه اسنپدراگون 845 ، اندروید 9 و شارژ بی سیم هستند. متأسفانه عمر باتری در هر دو دستگاه همچنان ضعیف است.

سیر تکامل گوشی‌های پیکسل گوگل از 2016 تا کنون

2019: پیکسل تقریباً قابل تحمل

تا سال 2017، اکثر سازندگان به تولید ماژول های دوربین دوگانه یا سه گانه روی آورده بودند. اما گوگل به تنظیم دوربین اصلی خود تا سال 2018 پایبند بود.

وقتی از گوگل درخواست شد که به این فناوری روی بیاورد، گفت که افزودن لنز دوم غیر ضروری است زیرا فناوری یادگیری ماشین و عکاسی محاسباتی کافی است. این شرکت حتی تبلیغاتی را به منظور تمسخر اپل برای اضافه کردن لنز دوم ساخت.

چندی بعد، گوگل همان کاری را انجام داد که اکثر شرکت ها پس از تمسخر اپل انجام دادند: کلمات خود را پس بگیرند و وانمود کنند که هرگز اتفاق نیفتاده است. نزدیک سال 2019 ، گوگل تبلیغات را کنار گذاشت وPixel 4 اولین تلفن با دوربین اصلی دوگانه گوگل را منتشر کرد.

البته در این محصول گوگل دومین لنز اصلی یک لنز فوق عریض نبود، بلکه یک لنز تله فوتو بود. گوگل اعلام کرد که فکر می کند وجود لنز تله فوتو از اهمیت بیشتری برخوردار است.

از نظر طراحی  فکر می کنید که پس از آن شکاف مسخره وان ، گوگل برای ایجاد صفحه نمایش بهتر تلاش کرد؟ 

نه ، به جای بریدگی وان ، Pixel 4 دارای یک لبه بالایی بزرگ غول پیکر بود و یک چانه بزرگتر از آن در قسمت پایین قرار داشت و ظاهر ناخوشایندی به دستگاه می داد.

توجیه گوگل برای آن شکاف غول پیکر همه سنسورهای جدیدی بود که شامل دوربین سلفی ، پروژکتور مادون قرمز ، گیرنده و رادار بود. اگرچه سنسورها به باز شدن سریعتر قفل صورت کمک می کردند ، اما ویژگی های اضافه شده و عملکرد کلی آن بسیار دست و پا گیر بود و ارزش از دست دادن ویژگی صفحه را نداشت.

محصول مرتبط دیگر : فروش تبلت

2020: ارتقاء محتاطانه

اگر مجبور باشیم پیکسل 5 را در یک کلمه توصیف کنیم، محتاط واژه مناسبی است. دستگاه سعی نمی کند چیزی را اثبات کند که نیست. پیکسل 5 سرانجام طرحی را ارائه داد که می توانستیم با آن زندگی کنیم  و دارای یک دوربین جلویی مینیمالیستی دارای سوراخ پانچ باشد.

دوربین اصلی فوق عریض را اضافه کنید، RAM بیشتر، باتری قابل احترام 4080 میلی آمپر ساعت، سنسور اثر انگشت در بدنه پشت ، شارژ معکوس را نیزبهاین موارد اضافه کنید.

از جهات مختلف ، پیکسل 5 برای خرید محصولی بسیار منطقی بود. با این حال ، سال 2020 سالی بود که گوگل Pixel 4a را به بازار عرضه کرد که اکثر ویژگی های Pixel 5 را در خود داشت اما با قیمتی بسیار پایین تر.

به طور طبیعی ، پیکسل 4a با وجود نداشتن دوربین فوق عریض و عمر باتری کمتر، توجه بیشتری را نسبت به پیکسل 5 جلب کرد. به هر حال تلفن های گوگل به دلیل سخت افزار خود شناخته نمی شوند، بنابراین تعجب آور نیست که دستگاه ارزان تر که می تواند همه نرم افزارهای گوگل را در خود جای دهد ، بیشتر ترجیح داده شود.

سیر تکامل گوشی‌های پیکسل گوگل از 2016 تا کنون

2021: جهشی خیره کننده

پیکسل گوگل 6

دستگاه های Pixel همیشه از دوربین های عالی و ویژگی های خاص گوگل بهره برده اند. اما برای مصرف کنندگان معمولی، خرید گوشی بیشتر به قابلیت اطمینان و ارزشی که در مقابل هزینه پرداختی دریافت می کنند اهمیت دارد تا ویژگی های پر زرق و برق.

و تا کنون گوشی های گوگل پیکسل به دلیل سخت افزار ضعیف، انتخاب های مشکوک در طراحی و عدم بهبود کلی نتوانستند انتظارات را برآورده کنند. 

حالا در سال 2021 ، گوگل می خواهد بازی را با معری سری Pixel 6 تغییر دهد. این بار ، دستگاه ها نه تنها دارای یک طراحی جدید (که ظاهراً از Nexus 6P الهام گرفته شده است) هستند ، بلکه اندروید 12 نیز با یک رابط کاربری جدید به نام Material You عرضه می شوند.

با پیکسل 6 ، گوگل وعده سه سال بروزرسانی سیستم عامل اندروید و پنج سال به روزرسانی امنیتی را در کنار پردازنده سفارشی جدید تمام گوگلی Tensor، عملکرد بهتر دوربین ، تنوع ویژگی های نرم افزاری جدید ، سرعت سریعتر شارژ و موارد دیگر می دهد. این دستگاه دارای پیشرفت های قابل توجهی از جمله سخت افزار و اندروید است.

دیدگاه های کاربران
دیدگاه شما
مشاهده بیشتر
تاپ رایان ضمانت اصالت کالا
تاپ رایان ۷ روز ضمانت بازگشت وجه
تاپ رایان مشاوره رایگان
تاپ رایان پشتیبانی بر خط
تاپ رایان ارسال به کل کشور
تاپ رایان پرداخت در محل (تهران)