در موارد بسیاری گیمر ها به دنبال راه حلی هستند تا بتوانند فضای بازی خود را گسترش بدهند. یکی از تلاش های آن هم این است که کنسول بازی خود را به لپ تاپ متصل کنند تا بتوانند از لپ تاپ به عنوان صفحه نمایش بازی خود بهره ببرند. این روش مزیت های زیادی را برای گیمرها به همراه دارد. برای مثال آن ها می توانند از یک صفحه نمایش دیگر استفاده کنند یا در زمانی که در محیطی هستند که صفحه نمایش دیگری در دسترس نیست، بتوانند به وسیله وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ خود، در هر محیطی مشغول به بازی شوند. آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ شامل روش های مختلفی می شود که ما در این مقاله تلاش کرده ایم تا تمامی این روش ها را پوشش دهیم و شما را با نکاتی که به شما کمک می کنند تا به راحتی بتوانید کنسول بازی را به لپ تاپ متصل کنید، آشنا کنیم.
آیا میتوان از لپ تاپ به عنوان صفحه نمایش کنسول بازی استفاده کرد؟
در پاسخ به این سوال می توان عنوان کرد که بله این امکان وجود دارد و روش هایی وجود دارد که شما به راحتی می توانید کنسول بازی خود را به لپ تاپ خود متصل کرده و از لپ تاپ خود به عنوان صفحه نمایش کنسول بازی استفاده کنید.
در آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ ساده ترین راهی که برای اتصال کنسول به بازی به نظر می رسد، اتصال از طریق کابل HDMI است؛ در حالی که پس از امتحان کردن این راه متوجه خواهید شد که پورت های کنسول بازی و HDMI هر دو خروجی هستند و از این طریق اتصال بین دو دستگاه صورت نمی گیرد و تنها از این طریق نمی توان اتصال بین کنسول بازی و لپ تاپ را برقرار کرد. در همین راستا نیز ما در این مطلب قصد داریم تا به صورت کامل آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ به شما توضیح دهیم تا در صورتی که شما تمایل داشته باشید که به صورت آنلاین یا آفلاین به ایکس باکس را به لپ تاپ متصل کنید، این کار برای شما امکان پذیر باشد.
آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ به صورت آنلاین
روش های مختلفی برای وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ به صورت آنلاین وجود دارد که در ادامه به بررسی برخی از این روش ها و آموزش آن ها به صورت کامل می پردازیم.
استفاده از کارت کپچر (Capture Card)
اولین روشی که قصد داریم به شما آموزش دهیم، اتصال از طریق کارت کپچر است. برای این منظور تنها کافی است که یک کارت کپچر با کیفیت خوب بخرید. کارت های کپچر USB معمولاً برای این کار مناسب هستند. سپس باید کارت کپچر را از طریق پورت USB به لپ تاپ متصل کنید. سپس با طی کردن مراحل زیر، اتصال کنسول بازی به لپ تاپ انجام می شود.
- استفاده از کابل HDMI: یک سر کابل HDMI را به خروجی HDMI کنسول وصل کنید و سر دیگر را به کارت کپچر متصل کنید.
- نصب نرم افزار مناسب: نرم افزار هایی مثل OBS Studio یا نرمافزار اختصاصی کارت کپچر (مانند Elgato Game Capture برای کارت های Elgato) را نصب کنید. این نر مافزار ها به شما امکان مشاهده و ضبط تصویر از کنسول را به شما می دهند.
- راه اندازی نرم افزار: در نهایت شما باید نرم افزار را راه اندازی کنید. نرم افزار را باز کنید و کارت کپچر را به عنوان منبع ورودی ویدیو تنظیم کنید. اکنون می توانید تصویر کنسول را بر روی نمایشگر لپ تاپ خود مشاهده کنید.
استفاده از استریمینگ آنلاین
یکی از روش های دیگری که می توانید در آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ مورد استفاده قرار دهید، استفاده از استریمینگ آنلاین است. توجه داشته باشید که این روش برای برای Xbox و PlayStation امکان پذیر است. اگر از Xbox One/Series یا PlayStation 4/5 استفاده می کنید، این کنسول ها امکان استریم بازی به لپ تاپ از طریق شبکه اینترنت را فراهم کرده است. البته که باید توجه داشته باشید که در این روش مراحل اتصال در Xbox و PlayStation از یکدیگر متفاوت هستند که در ادامه ما اتصال هر طریق هر یک از این روش ها را بررسی می کنیم.
اتصال از طریق Xbox
در صورتی که Xbox دارید و می خواهید از طریق آن به لپ تاپ متصل شوید، روند زیر به شما کمک می کند تا این فرایند را در کمترین زمان ممکن و به راحتی انجام دهید.
- نصب برنامه Xbox: برنامه Xbox را روی لپ تاپ خود از مایکروسافت استور دانلود و نصب کنید. تنها نکته ای که در این میان باید به آن توجه داشته باشید این است که حتما باید کنسول Xbox و لپ تاپ شما به همان شبکه Wi-Fi یا LAN متصل باشد.
- اتصال کنسول با برنامه Xbox: پس از نصب، برنامه Xbox را باز کنید و وارد برنامه شوید و به بخش «کنسولها» بروید. کنسول خود را از لیست انتخاب کنید و به آن متصل شوید. اکنون می توانید بازی های Xbox را روی لپ تاپ خود استریم کنید.
اتصال از طریق PlayStation
در مراحل زیر تمامی روند اتصال PlayStation به لپ تاپ را به شما توضیح می دهیم تا از این طریق بتوانید از لپ تاپ خود به عنوان صفحه نمایش کنسول PlayStation استفاده کنید.
- نصب نرم افزار Remote Play: نرمافزار Remote Play را از سایت سونی دانلود و روی لپ تاپ نصب کنید. همانند مورد قبل حتما باید توجه داشته باشید که کنسول PlayStation و لپ تاپ شما به همان شبکه اینترنتی متصل است.
- فعال کردن Remote Play روی کنسول: این مرحله در مراحل آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ دارای اهمیت زیادی است و حتما باید توجه داشته باشید که به درستی ریموت پلی را فعال کنید. برای این منظور کافی است تا به تنظیمات PlayStation بروید و از بخش «Remote Play Connection Settings» گزینه Remote Play را فعال کنید.
- ورود به نرم افزار Remote Play: نرم افزار را باز کرده و وارد حساب PlayStation Network خود شوید. سپس نرم افزار به طور خودکار کنسول شما را جستجو کرده و به آن متصل می شود. اکنون تصویر کنسول را روی لپ تاپ مشاهده می کنید و می توانید تجربه بازی لذت بخشی را از طریق صفحه نمایش لپ تاپ خود داشته باشید.
آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ به صورت آفلاین
در صورتی که شما به اینترنت پر سرعت و پایدار دسترسی ندارید، یکی دیگر از روش هایی که از طریق آن می توانید از کنسول بازی را به لپ تاپ متصل کنید، به صورت آفلاین است. البته نکته ای که باید در این میان به آن توجه داشته باشید این است که شما تمام و کمال بدون نیاز به اینترنت نمی توانید این اتصال را برقرار کنید و حتما در مراحلی به اینترنت نیاز پیدا می کنید و به صورت کلی امکان وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ به صورت آفلاین وجود ندارد و حتما شما باید از روش هایی برای اتصال اینترنت به دستگاه های مورد نظر خود کمک بگیرید. روش های توضیح داده در بالا کمک زیادی به شما می کنند که بتوانید با مصرف کم ترین مقدار اینترنت یا از طریق اینترنت با سرعت کمتر، این اتصال را انجام دهید. یکی از این روش ها که شما نیاز به اتصال اینترنت پر قدرتی ندارید و به آسانی می تواند کنسول بازی خود را به لپ تاپ متصل کنید، استفاده از استفاده از کارت کپچر است که در مراحل بالا به صورت کامل این مورد را به شما توضیح دادیم.
نکاتی که باید در مراحل آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ از طریق اینترنت به آن توجه کنید:
- کیفیت ویدیو در کارت کپچر وابسته به نوع و برند آن است؛ بنابراین در صورتی که کارت خود را از برندی معتبر خریداری کنید، از کیفیت آن نیز اطمینان پیدا خواهید کرد.
- از نکات ضروری برای اتصال بدون مشکل کنسول به لپ تاپ و بازی بدون کمترین اختلال، اتصال به اینترنت پایدار و با سرعت بالا است که می تواند کمک زیادی به شما کند. ترجیحاً بهتر است از طریق LAN از اتصال خود اطمینان پیدا کنید تا سرعت پایدار تر و بالاتری را نیز تجربه کنید.
- همانطور که اشاره کردیم، اتصال تنها از طریق پورت HDMI ممکن نیست و حتما باید از یک راه حل جانبی دیگر نیز کمک بگیرید که در مراحل بالا به صورت کامل آن ها را توضیح دادیم.
همچنین برای کسب اطلاعات در مورد نحوه اتصال دسته ps5 به کامپیوتر و لپ تاپ روی لینک کلیک کنید.
Remote Play چیست و چگونه کار می کند؟
در متن بالا به ریموت پلی برای اتصال PlayStation به لپ تاپ اشاره کردیم. Sony Remote Play یک سرویس شرکت سونی منحصر به فرد است که به کاربران امکان می دهد کنسول های PlayStation (PS4 و PS5) خود را از راه دور کنترل و بازی کنند. این سرویس قابلیت های متنوعی را برای کاربران فراهم کرده است که از طریق آن می توانند دسترسی های بیشتری به کنسول بازی خود داشته باشند. برای مثال لپ تاپ، گوشی های هوشمند، تبلت و رایانه های شخصی خود را به کنسول بازی خود متصل کرده و از این طریق مدیریت بیشتری بر روی دستگاه PlayStation خود داشته باشند.
ریموت پلی برای کاربران خانگی که ممکن است بخواهند از یک اتاق دیگر به کنسول دسترسی داشته باشند یا حتی از بیرون از خانه به بازی خود ادامه دهند، قابلیت مفید و کاربردی را فراهم کرده است. این ویژگی به اینترنت پر سرعت نیاز دارد و به ویژه برای بازی های آنلاین که نیاز به سرعت و پاسخگویی سریع دارند، اینترنت پایدار و قوی ضروری است.
استفاده از این سرویس نیز آسان است و کاربران دردسر زیادی برای دسترسی به این خدمات ندارد. برای استفاده از ریموت پلی، تنها کافی است که نرمافزار Remote Play را روی دستگاه مورد نظر خود نصب کنید. این نرم افزار رایگان است و برای ویندوز، مک، اندروید و iOS قابل دسترس است.
Playstation Now چیست و چگونه کار می کند؟
PlayStation Now یک سرویس اشتراکی از سونی است که به کاربران امکان دسترسی به مجموعه ای وسیع از بازی های کنسول های PlayStation را می دهد. این سرویس در سال 2014 معرفی شد و به عنوان اولین سرویس استریم بازی به صورت آنلاین شناخته می شود. PlayStation Now به کاربران اجازه می دهد تا از طریق اینترنت به بازی های مختلفی که شامل بازی های PS2، PS3 و PS4 می شوند، دسترسی پیدا کنند. این سرویس به ویژه برای کسانی که به دنبال تجربه بازی های قدیمی یا بازی هایی هستند که ممکن است در دسترس نباشند، جذابیت بسیار زیادی دارد. خوب است این نکته را هم مد نظر داشته باشید که برای استفاده از این سرویس نیازی به خرید کنسول های بازی سونی ندارید و شما بدون نیاز به کنسول نیز می توانید از خدمات این سرویس استفاده کنید.
سرویس PlayStation Now برای کنسول PS4 و کنسول PS5 و هم چنین رایانه های شخصی قابل دسترسی است. این سرویس هم چنین به کاربران اجازه میدهد که پیشرفت های خود را در انواع بازی ها ذخیره کرده و در صورت تغییر دستگاه، به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشند.
از تفاوت هایی که این سرویس با Remote Play دارید این است که رایگان نیست و شما باید برای استفاده از خدمات آن اشتراک تهیه کنید. با این حال PlayStation Now قابلیت جذاب دسترسی به تعداد زیادی از بازی های قدیمی و بازی های کنسول های بازی قدیمی تر را برای کاربران فراهم می کند که این مورد برای بسیاری از کاربران جذابیت بسیار زیادی دارد.
جمع بندی
در مطلب بالا به صورت کامل تلاش کردیم تا آموزش وصل کردن کنسول بازی به لپ تاپ را به ساده ترین و کاربردی ترین روش به شما توضیح دهیم. هم چنین به صورت کامل شما را با سرویس های سونی که قابلیت ها و خدمات متنوعی را به شما ارائه می دهند و به شما کمک می کنند تا مدیریت بهتری بر روی کنسول بازی خود داشته باشید، آشنا کردیم. این مطالب به کاربران مختلف از جمله گیمر ها کمک زیادی می کند و آن ها از این روش به راحتی می توانند کنسول بازی خود را به لپ تاپ متصل کرده و به این وسیله از لپ تاپ خود به عنوان صفحه نمایش کنسول بازی استفاده کنند.